Om någon hade sagt det hade jag börjat gråta

Jag fick en kommentar på mitt förra inlägg där det stod:
” Skulle dö av att jobba till 21 så ofta som du verkar :') ”
Min första tanke var ”Jag jobbar väl inte alls till 21 så ofta?”, min andra var ”Jag gick precis från kontoret 22:03.” Hahaha! Nejmen det är inte så ofta jag jobbar till 21. Snarare väldigt sällan. Men jag köper det helt. Och jag köper också resonemanget. Om någon sa åt mig att idag ska du jobba till 21 så hade jag velat lägga mig ned och gråta. Men det roliga med mitt jobb är att tiden verkligen bara flyger förbi och vips är klockan 19-21 och man har knappt gjort hälften av det man skulle.

Det blev alltså även ett tisdagskontrakt - woop woop! Jag hade lite granna gett upp på det idag. Vid 18-tiden insåg jag att allt jag kämpade med (och var säker på att jag skulle fått ihop redan igår) föll helt och hållet. Jag fick ringa säljarna med de dåliga nyheterna och försöka säga att ”Allt är lugnt, vi kör vidare!”, vilket det egentligen också va, men alltid så jobbigt när man är så nära. Så vid strax efter 19 började jag röra mig hemåt. Jag hann inte åka mer än 5 minuter med bussen innan förhandlingarna startade på nytt och hann sen precis in i lägenheten, ta den där ”jag-är-så-kissnödig-att-jag-knappt-hinner-innanför-dörren”-kissen och hänga upp träningskläderna innan det var färdigförhandlat och bara att vända om till kontoret. 21:47 var det sen skrivet och klart 👌🏼

Vet ni hur kär jag är i Stockholm? Svaret är: något helt otroligt! Jag bestämde mig för att gå hem från jobbet igår och att då få se hela Stureplan, Hötorget, Kungsbron och Fridhemsplan upplysta i mörkret var magsikt!

Vet ni också hur mycket jag tycker om att borsta tänderna? Jag är 100% en sån person som dyker upp i filmer där tandläkaren säger att man fått hål för att man borstat för duktigt. Enda skillnaden är att jag faktiskt inte fått några hål, men ni fattar grejen. Jag kan utan problem sitta och borsta i en kvart - både morgon och kväll. Don’t know why, just do.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin