Och DÄR skickade vi in den!

Kan vi alla stanna upp och ta en stund för livet?? Dagen som började lite sådär (mina nya mediciner har börjat spöka med mig, så jag däckade vid 8 igårkväll, vaknade vid 04 och höll sen på att bokstavligt talat (TMI-varning) bajsa på mig på löprundan imorse) tog en total-vändning. För vet ni vad? Efter ett antal timmar svärandes över Word pga diverse layoutproblem, gjorde vi det. Vi. Skickade. In. C-uppsatsen!!

Vi har alltså, med bara ett enkelt litet knapptryck på datorn, skickat in det absolut sista på våran utbildning. 3 år - swish! SJUKASTE känslan ever. När jag tog studenten så var det ändå världens grej. Man byggde upp förväntningarna i månader (år), firade både en, två och tre gånger på vägen, för att sen äntligen få springa ut med mössan på. Nu då? Nu väntar jag på ett pling om att uppsatsen är registrerad och sen ska jag med ett enda knapp-tryck till ansöka om min examen. And that's that. Snacka om antiklimax, haha!

Så det var alltså det. School's out. Vad gör man nu? Hur gör man nu? För att ens få lite koll själv så satte jag mig och skrev ned vad som är planerat för denna vecka:

Måndag
Dagens stora mål: Att få in uppsatsen! CHECK AND DONE!! Utöver det har jag hunnit bockat av en heldag på kontoret, ett bankmöte och ett par ärenden. Riktigt bra start på veckan helt enkelt!

Tisdag
Om jag får plats (problemet med att vara anställd på SATS under dessa tider) funderar jag på att starta dagen med ett BodyPump-pass. Efter det står en heldag på kontoret på listan och framför allt att sen sammanställa och skicka in mina papper för registrering. Jag saknar bara ett sista dokument, så håll tummarna för att det löser sig tills dess!

Onsdag
En sista dag hemma för att avsluta lite utav det ena och det andra, därefter är det verkligen jobbet på heltid som gäller. Så jag tänker att en löptur på morgonen blir den perfekta starten på dagen innan jag tar tag i alla måsten.

Torsdag
Efter en heldag på jobbet så har jag prellat en middag med Pappa. Hur kan det va så att vi under dessa år jag bott på fastlandet knappt setts en endaste gång när han varit uppe för att jobba? Som jag saknar honom! Så det ska bli så mysigt!

Fredag
Som jag skrev i förra veckan så har min chef bokat banor och fixat så att vi är ett gäng som äntligen skall få testa paddel. SÅ kul! Efter jobbet så ska det sen firas!!! Igår skickade jag ut till tjejerna att jag tänker styra att vi går ut och käkar, tar ett glas bubbel och helt enkelt har en fantastisk kväll eftersom att jag äntligen är färdig!! Woop woop woop!

Lördag
En dag, än så länge helt oplanerad. Hör ni hur skönt? Det kommer säkerligen att dyka upp något på vägen men då är det ju helt perfekt att ha en ledig dag att boka in på.

Söndag
Jag pratade lite snabbt med en vän om att kanske börja dagen med en promenad runt Djurgården om det är härligt väder. Efter det kanske det blir en eller ett par visningar (det är ju trots allt Söndag) innan jag ska ta tag i nästa veckas foodprep och förberedelser.

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Hur bra är du inte? Så cool! Hoppas du får en grym vecka ❤️
nouw.com/frulindhamn
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Blir så motiverad av dig !!!
nouw.com/corneliakarlsson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ihh lyckan med klicket - MAGISKT!! Heja dig vännen, du är så himla grym <3 Alltså du måste uppdatera om paddeln, skulle verkligen vilja testa det 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
MirandaBrander
MirandaBrander,
Åååh bästa känslan!! 😍 Bra jobbat!!❤️
nouw.com/mirandabrander
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Härlig känsla 😊❤️
nouw.com/marreekholm
Mammatillthea
Mammatillthea,
Bra jobbat 🤩😃
nouw.com/mammatillthea
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Grymt jobbat! Så himla skönt och det blir så tomt när allt är klart, men nu är det bara att sparka igång din mäklarkarriär. You go girl<3
nouw.com/emmeliesehlin
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Grymt jobbat av dig🥰
nouw.com/majanilssonlundstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin