+ och - just nu

+ Tenta nummer 1 är checkad. SÅ. GALET. SKÖNT! Och peppar, peppar så gick det rätt så bra. Vissa saker är jag lite osäker på, men godkänd borde jag faktiskt vara. Så nu är det bara att ladda om inför tenta nummer 2 på Fredag.

- Jag är så sjuuukt trött! För första gången i mitt liv upplever och reflekterar jag över hur en sån här stressig period faktiskt påverkar kroppen fysiskt. Aldrig tidigare har jag känt mig trött i kroppen när jag varit på gymmet eller så, men idag gjorde jag det. Återhämtnings-period coming up!

+ Jag var nyss och hämtade ut ett paket med lite kläder till resan. Vi snackar bikini, klänningar, ett par toppar och shorts. Förstå att jag längtar efter att få lämna Sverige nu och landa på en varm strand.

- Min älskade Mamma skulle komma upp och bo hos mig imorgon kväll då hon skulle på en föreläsning. Men på grund utav allas vårat älskade corona så har den blivit inställd = ingen Mamma.

+ Tentaperioden är snart över! Vi har kommit till det stadiet när jag verkligen kan se ljuset i tunneln. En enda pluggdag kvar och sen är det äntligen Fredag ( <-- sista tentan och sen tentapub).

- Jag tror att det är fel på min nya dator... Fläkten låter alldeles, alldeles för högt för att vara i nyskick. Så jag ska ta mig förbi Elgiganten imorgon och kika på det. Men jag orkar verkligen inte att det ska krångla, att jag ska bli utan dator eller liknande. Gahh vad irriterande!

+ Jag såg ett sånt otroligt lockande recept på insta som jag nu ska ge mig på. Hur enkelt som helst: köttfärs, stekt potatis, majs, chili och lite härliga kryddor. Håll tummarna för att det blir precis så gott som jag tror =)

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Köpte ny mac jag med och fläkten lät som aldrig förr!! Men det är normalt, den ska tydligen det?! antar att det är för datorn aldrig varit igång tidigare. För mig slutade den låta efter 3-4 dagar o funkar nu prima ballerina. Men gå o fråga om det inte verkar sluta såklart <3
nouw.com/corneliakarlsson
myjjohansson
myjjohansson,
Heja heja dig grymma du, ännu en tenta som du checkat av med bravur (OAVSETT resultat)❤️
nouw.com/myjjohansson
evelinarou
evelinarou,
Du är grym!! ❤️
nouw.com/evelinarou
tildablanksvard
tildablanksvard,
Heja dig du är så grym!!❤️
nouw.com/tildablanksvard
malinkirstine
malinkirstine,
Men du är så grym!!!! <3
nouw.com/malinkirstine
happyM
happyM,
Guuuud vad skönt att ha gjort bort tentan!! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Hannas krypin,
Usch vad trist att din mamma inte kan komma. Jag är inte personligen rädd för viruset men jag tänker på alla riskgrupper. Så man måste verkligen hjälpas åt.
hannafialotta.blogg.se
Emmamehrali
Emmamehrali,
Lycka till imorgon på tenta, du kommer fixa den med!! <3
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Stort lycka till på tenta nr 2 vännen!! Puss
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin