Nytt kostupplägg

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Vet ni vad jag har gått och beställt?? Jag är nästan förvånad, och på något sätt nästan stolt över mig själv för det. Men jag har faktiskt signat upp hos Hello Fresh och jag är supertaggad. As you know är Project Comeback 2.0 igång. Första vändan gick ju uppenbarligen inge vidare, men nu är jag verkligen så trött på att må skit i kroppen och mitt största problem är mängden socker och den uteblivna mängden av mat/bra näring. För när det kommer till mat har jag en tendens att hamna i samma spår, äta samma saker alternativt inte äta mat alls utan småäta på godis/snackas/skräp. Så jag behöver lite ny inspiration och en riktig anledning att laga mat. Enters Hello Fresh.

Som jag skrev innan har jag alltid tyckt att matkassar är för dyra. Men så hittade jag en rabattkod och plötsligt skulle jag få 16 portioner mat för typ 500 kronor. Och med tanke på att en av rätterna jag valde är en laxrätt så känner jag att jag nästan tjänat in det, haha!

Jag valde alltså 4 portioner av 4 olika recept (älskar verkligen att man får plocka ut dom själv) som kommer att levereras nästa fredag. Perfekt ju! Då har jag en massa bra middagar och matlådor framöver. Det slår mig just nu när jag sitter och skriver det här att om jag lagar allt på en gång så kommer jag inte att behöva laga lunch-matlådor till jobbet på 2 veckor. Och dessutom blir dom betydligt roligare än mina standard-matlådor. Woop woop!

Nu har jag visserligen inte testat dom än, så jag vet inte om jag kan rekommendera dom (men jag vill verkligen tro det). Oavsett tänker jag att jag ska dela med mig av rabattkoden ifall ni också vill testa. I sånna fall klickar ni in HÄR och använder sen HELLOAFF565 så får ni hela 20% på de två första påsarna och sen 10% på de två följande.
Någon som testat? Eller är det någon som hänger på mig och testar nu? =)

Gillar

Kommentarer

sarasara
sarasara,

Skulle också vilja prova! Men kan man beställa enstaka gånger eller prenumererar man på det när man har börjat?

nouw.com/sarasara
Monika25
Monika25,

Fin du är

https://nouw.com/monika25/en-fin-dag-igar-37822326

nouw.com/monika25
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Haha men åh har också precis signat upp mig på Hello Fresh!! Fin du är btw😍😍

nouw.com/cassandraharaldsson
artist
artist,

Schysst att du ska komma igång med bättre matvanor igen. Jag har också slarvat för mycket på sista tiden. Jo man mår så mycket bättre av hälsosam mat.

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin