Nytt fokus

Nedräkningen är verkligen I fullgång. Om mindre än en månad får vi äntligen tillgång till vår nya lägenhet. Asså åhhh vad jag längtar!
Nog för att vi istortsett bara ska flytta över gatan, men vi har inte ens börjat packa. Vilket jag gissar att vi inte kommer börja med förens vi i panik inser att det är måndag och flytten sker på torsdagen. Hehe, standard!
Hur som helst har vi i alla fall börjat planera och faktiskt handla inför steg ett i renoveringen. Tanken var att ge oss på badrummet först, men har kommit fram till att smidigast blir vardagsrummet. Annars måste vi flytta in soffa och allt för att sedan plocka ur igen och hålla på.
Så, en dörr skall sättas igen, golvet skall helt och hållet bytas och taket skall sänkas för att kunna sätta i spottar. Min och Richards kvälls slösurf som brukade bestå av mig på blogger och han på facebook är nu omfokuserat på inspiration och byggdelar. Medan han kollar bjälkar och gipsskivor brukar jag tappa det fokuset och irra in på inredning.
Soffa har vi och likaså tv och såvidare. Men jag något jag fastnat för, som vi inte har, är fina och gärna cleana tavlor. BGA Fotobutik<

har en massa fina posters och affisher. Jag funerar starkt på att beställa hem ett par och sätta i stora ramar. För bara se vad fint det är!

Gillar

Kommentarer

Heléna,
Så mysigt med planering av er nya lägenhet 😃 Kramar fina du <3
helna.blogg.se
Matilda Berlin,
Jättemysigt! Heelt galet att vi snart flyttar =)
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin