Nytändning och nya mål

Godmorgon hjärtan!

Jag är tillbaka!! Både hemma på Östermalm och också som person. I tisdags morse åkte jag, tillsammans med 30 andra nyanställda på Fastighetsbyrån, ut till Skepparholmen för 2 fullpackade dagar med föreläsningar, erfarenhets-utbyten, nätverkande och inspiration så det heter duga. Tyvärr fick vi inte tillgång till spat men för det första hade vi inte ens haft tid att besöka det och för det andra ska jag verkligen inte klaga! Natt på hotell, fantastisk mat, hotell-frulle. Mm, mm, mmm!

Bortsett från att jag har fått en massa nya vänner och kunskaper inom yrket tar jag med mig två saker:

1. Det här med personlig utveckling
Ni som nu har följt mig ett tag vet vilken resa jag har gjort. För 5 år sedan var jag otroligt blyg. Var jag exempelvis på en fest tillsammans med mitt ex så satt jag klistrad vid hans sida för att jag inte vågade prata med någon annan. Alternativt hade jag suttit på en stol i ett hörn. Likaså, om jag hade åkt iväg på någon utbildning hade jag försökt hitta någon som var ungefär lika blyg som jag själv, hållt mig nära den ifall om det skulle bli någon par-övning, men annars varit så tyst som möjligt och sprungit till mitt hotellrum så fort jag kunnat.

Men nu, nu är jag en helt annan person. Jag bestämde mig för att fortsätta utmana mig själv och pratade glatt med alla jag kunde. Och det är trots att jag hade med mig Lovisa från mitt kontor.
Jag var till och med hon som från ingenstans gick fram till två tjejer och sa Jag slår mig ned här. Hej, Matilda. Vem är du?
Alltså hör ni?? Jag är så stolt över mig själv att jag behövde ge mig själv en liten klapp på axeln här inne. Plus att jag vill utmana dig till att idag göra något litet (det behöver verkligen inte vara något stort) för att du ska kliva ur din egna comfortzone. Är du på?

Nummer 2: Motivation och drivkraft
Jag har helt ärligt tappat gnistan lite de senaste veckorna. Jag har inte varit nere på botten, men jag har saknat det där lilla extra. Det har varit kämpigt och jag har börjat vika mig vilket har lätt till en ond spiral. Det i kombination med min dåliga kosthållning, ökade sötsug, och blodsockerkaos med toppar och dalar har fått mig att tappa mig själv.

Men den sista föreläsning igår handlade om just motivation (yttre, inre, till och från) och drivkraft. 1,5 timme med en energiknippe på scen som egentligen sa sånt som jag redan vet, men liksom väckte liv i det igen, har fått mig att vakna till liv igen. I’m back kind of style.
Så nu är jag redo! Först ett pass på BeCore och sen är det in till kontoret och körs järnet som gäller!
Hur känner ni? Är ni redo att göra den här dagen till en otroligt bra en? Och vet ni vad? Det är faktiskt redan fredag imorgon - woop woop!!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Du sprider då alltid sån härlig energi och pepp! Älskar att kika in på din blogg och alltid bli så motiverad och inspirerad. Du är grym, precis som detta inlägg. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,

Gud vad härligt att bo på hotell vännen! Och häääärligt att du känner dig mer back on track igen! <3 PUSS

nouw.com/hilma

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin