Nya Zeeland Q/A

Hej finingar! Idag har jag haft min första dag här i Auckland, och jag ÄLSKAR det!! Om jag har saker att berätta? Hell to the freaking yes! Massor! Men först tänkte jag börja med att säga att jag tänkte ha en liten Nya Zeeland Q/A. Ni är många som har ställt småfrågor bland kommentarerna och på insta, så jag tänkte samla ihop dom i ett ordentligt inlägg och svara på allihopa. Så har ni fler är det bara att fråga på nu när ni har chansen. Det kan vara om något på resan, hur det är att resa själv, vad restaurangen hette som jag la upp bilder på mat från eller what ever. Just hit me up om ni undrar något!

Anyhow. Igårkväll checkade jag in i lägenheten jag hyr nu under mina dagar här, så någon hotellfrulle är det tyvärr inte. Kan ni förstå att jag inte ätit en enda på hela resan? Den besvikelsen, haha! Så min morgonpromenad hade två mål. Nummer 1. att köpa hem något att äta, och nummer 2. Mount Eden.

Mount Eden är, tro det eller ej, en stor vulkan. Såklart inaktiv sedan länge. Idag är den tvärtemot den ikoniska piken, en stor grön krater. Nog för att den var sjukt mäktigt, men är det något som gör promenaden dit värd så är det utan tvekan utsikten. Mitt uppe på view-pointen har man en 360° vy utav hela Auckland med omnämnd. Och jag tror inte att ni förstår hur stort det är eller hur mycket man kan se. Det är inte ens så att jag kan göra det. Husen, kvarteren och gatorna sträcker sig miltals. I havet ser man en annan vulkanö i horrisonten. Längsmed centrala Aucklands skyline sticker deras Skytower högt upp. Allt är bara magiskt vackert! Nästintill så otroligt att jag funderar på att gå dit imorgon bitti med.

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Wow vad mäktigt!
nouw.com/tildablanksvard
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
sarasara
sarasara,
Hur åker man enklast till Nya Zeeland?
På vilken av öarna finns mest att se och göra?
Hur är klimatet?
nouw.com/sarasara
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ser heeeeelt magiskt ut 🥰
nouw.com/linnealiebig
sweetwords
sweetwords,
Ser toppenhärligt ut
nouw.com/sweetwords
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 Vilken upplevlese har varit bäst som du hitills har hunnit vara med om? Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Wow så vackert det är ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Joanna,
Så vackert! Vad är ditt bäst tips om man vill åka till just Nya Zeeland någon gång?
Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin