Nya inneträningen och en vecka fylld med dejter

Förra veckan var kaos, den här veckan lugnare. Så jag jobbar jag på det där med balansen. När jag kikar i min bok där jag varje söndag sätter mig och reflekterar upptäcker jag ett genomgående tema: att vara social och att lägga mer tid på familj och vänner. Och utan att ens försöka har den här veckan blivit det - vilket jag älskar.

Vi vet alla att jag jobbar hela dagarna, så vi struntar i att ens skriva med det utan fokuserar på allt det roliga runt omkring. Deal?

Måndag: en helkväll med Ella på Villa Dagmar. Tro mig när jag säger att det var PRECIS vad jag behövde en snöig, slaskig måndag i februari.

Tisdag: kanske inte så mycket fokus vänner, men däremot fokus på balans och det jag älskar att göra - träna. På lunchen kör jag ju numera Megaformer på The Place (vilket jag älskar). Då blev jag också medbjuden till en cykel-klass av min favoritinstruktör. Så efter mina möten var jag tillbaka i studion för pass nummer två.

Onsdag: Ikväll ska jag möta upp Isa, Lisa och Elin för ett glas ute på Rörstrandsgatan. Vi har alla haft fullt upp med jobb på olika håll den senaste månaden (eller är det längre?), så tro mig när jag säger att det är på tiden att vi ses igen.

Torsdag: Vid 11:00 ska jag faktiskt möta upp en mäklar-kollega (och otrolig vän) på Södermalm för att först följa med henne på ett möte (kompetensutveckling kallar jag det) och sen äta lunch tillsammans på något mysigt ställe.
Planerna efter arbetsdagens slut är inte spikade än utan jag ser tre olika vägar:
1. En dejt.
2. Ett BodyCombat-pass.
3. En AW med en kompis från KTH.

Fredag: Fredag betyder såklart Barry’s Bootcamp. Woop woop! Efter det ska jag kötta jobb ett par timmar så att jag (förhoppningsvis) kan vara klar att ta helg vid 14:15. Då har jag, Lovisa och Rebecka nämligen bord på Sturehof för en sen lunch. Hur mysigt?

Lördag: Min heliga, obokningsbara dag. Inga spikade planer mer än GRIT vid 10:30 (möjligtvis följt av en lunch med Lovisa ala repris på förra veckan) och sen ska jag hem och måla min vägg och förhoppningsvis snart ha en lägenhet igen (och inte ett totalt kaos).

Söndag: Tro det eller ej, men ledig söndag. Blir inte dejten imorgon ska den in här. Och annars utan tvekan en fika.

Hur bra vecka??

Förra veckan var som sagt kaos (även om det var sjukt kul med). Men efter kontraktet i lördags var det som att någon injicerade mig med koffein rakt in i hjärtat (och det säger något med tanke på hur mycket koffein jag dricker om dagarna, haha). Jag har SÅ MYCKET energi! Och det märktes på cykel-klassen igår.

När någon frågar mig vad jag tränar har mitt svar alltid varit: Typ allt förutom spinning.
Att sitta still, trampa som en idiot men inte komma någon vart - inte min grej. Dessutom brukar ju instruktörerna skrika ”sitt still i sadeln”. Det här däremot. Något helt annat. Periodsvis nästan dansade man (med flit), allt var i takt på ett annat sätt, det var ljuseffekter och speglar, och delar av passet, när man behövde det som mest, kom ett grymt motivational speach. Det var till och med så att jag nästan blev såld och jag lovade på plats att boka in ett nytt pass när min favoritinstruktör börjar köra tider jag kan gå på. Stor tumme upp på det och helt klart något ni måste testa!!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin