Ny sorts tamponger - flip or flop?

I samarbete med Njuthuset.se

Okej, här kommer ett sånt där djupt, ärligt och hundra procent tanke-inlägg. Jag vet inte hur det är med er, men jag har alltid tyckt att mens är sjukt äckligt. Att bara skriva ordet tar verkligen emot… I mitt och Richards förhållande är jag den som tycker det är värst och vägrar i stort sett att prata om det. Jag menar hur fult är inte bara ordet: Mens…

Jag vet såklart att det är hur naturligt som helst, något som jag som kvinna lever med och har gjort 1 gång i månaden i snart 10 år, men ändå något jag inte klarar av.
Hur är det med er? Hur står ni i det här ämnet?


Tack-och-lov är det inte lika farligt som det än gång i tiden varit (thank God för tamponger), för fyyy vilken pest det har varit. Jag minns precis i början när man hade bindor och det kändes som att man gick runt och kissade på sig i en vuxenblöja. Nej, fyyy! Bara tanken på detta får mig verkligen att vilja krypa in under en sten och aldrig komma ut igen.

Idag kan man i alla fall leva ett nästintill normalt liv under tiden.
Jag läste dock något spännande för ett par dagar sen. För mig som mens-rädd (eller hur man nu ska förklara det) har menskoppen varit ett stort NoNo - ain’t gonna happen, utan jag har trott att vanliga tamponger varit den enda vägen att gå.

Men så fick jag syn på dessa:

Mjuka tamponger!

Någon som har testat???
Jag har alltid problem i slutet av röda veckan med att det blir torrt och gör lite småont med en vanlig tampong liksom, så jag undrar verkligen hur dom här står sig. Funderar nästan på att beställa hem ett paket, men är samtidigt väldigt tveksam till att testa nya grejer när det kommer till just dom regionerna, haha! Kan ni förstå vad jag menar??


Så snälla: Berätta! Har ni hör talats om dessa förut? Eller är det också en nyhet för er? =)

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin