Ny resa bokad!!

Och DÄR vad vårens tredje utlandsresa bokad! I know - helt sjukt! Jag har hintat lite om den här inne innan, men inte riktigt vågat tro på det innan allt blev klart. Men nu så är det klart. Så i slutet utav Mars åker jag till Mexico i två veckor. 3 dagar efter att jag landar åker jag till Portugal med familjen i 5 dagar. Och två veckor efter det åker jag till...

Portugal! (igen)

Det sjukaste ever hände (därav har jag inte vågat tro på det)! Ni vet Barebelle? Företaget som gör både proteinbars och allt annat. Ja, ni vet. Dom hade i alla fall en tävling på Instagram där man i samarbete med Beachtravels kunde vinna en vecka på deras vollyboll-träningsresa till Portugal. Gilla bilden, följ oss och Beachtravels, tagga någon du skulle vilja uppleva resan med och motivera kort varför.

Och JAG VANN! Hur jäkla sjukt?? Kan någon snälla förklara detta?

Jag vann alltså en hel vecka (inklusive flyg, boende på 5-stjärnigt hotell (Portugisisk standard dock, haha), fantastisk frulle och middagbuffet) på Praia Da Rocha i Portugal. För alla vollyboll-spelare är det verkligen drömmen. Jag kommer dock inte spela så mycket utan måste tyvärr sitta och skriva min C-uppsats... Men jag kan ju lika gärna skriva den där som här i kalla Sverige, haha!

Dessutom ingår:

  • 2-3 gruppträningspass per dag
  • 3 prova-på pass i beachvolley
  • 1 föreläsning
  • 4 yoga-klasser
  • Upptäck Algarve på cykel
  • Fri användning av banor, bollar, beachgym och beach-lounge
  • After Beach med DJ på stranden
  • Entré till pool party på No Solo Água
  • Entré till avslutningsfesten

Hör ni? Jag kommer ju att leva livet!

Det bästa är att min lillasyster Isa redan var bokad på resan genom sitt vollybollspelande. Precis som en utav mina bästa vänner. Och flera utav Isas vänner som jag lärt känna. 1 vecka med alla dessa fantastiska människor!

Och som att det inte kunde bli bättre så vann jag resan för mig +1. Tanken var att ta med Isa, men hon var ju redan bokad. Så istället ringde jag för ett par kvällar sen till mina andra lillasyster Wilma (som också spelar vollyboll men egentligen var för liten för att åka med) och berättade att jag hade ansökt om dispens och att hon ska få åka med mig. Den lyckan jag fick tillbaka (hon började verkligen storböla) är helt obeskrivlig! Jag övervägde först att fråga en vän (dröm att bara njuta ju), men med tanke på att möjligheten att spela vollyboll med några utav dom absolut bästa tränarna som finns i Sverige skulle betyda så otroligt mycket mer i sig än själva resan, var valet i slutändan rätt så enkelt. Och att få resa med henne med för den delen! Hon, jag och dom andra. Nej förstår ni hur bra det här kommer bli??

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
åh vad myssigt =)
nouw.com/mitttuffaliv
tessbjork
tessbjork,
Men gud va underbart! Grattis till vinsten!
nouw.com/tessbjork
evelinarou
evelinarou,
Men asså hur najs?!? Stort grattis till vinsten 😍💪
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Men herregud så underbart!!!! Det är du så värd vännen, så jäkla roligt att du vann ju!! Kram
nouw.com/linndossing
Pia,
Låter hur härligt som helst!
www.piaw.se
artist
artist,
Grattis! Vad roligt!
nouw.com/artist
Hilma
Hilma,
Alltså det låter bara för underbart hjärtat! SOM du är värd detta! <33
nouw.com/hilma
Yasmine,
Nej vad roligt, grattis! Min bror har jobbat för Beachtravels flera gånger och de är verkligen grymma! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
NEEEEJ jag dör vad underbart!! Så himla kul att dra iväg dit och stort grattis vännen! Lova att njuta massor <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Josefin,
Men alltså shit vad kul!!! Stort grattis 😃 Algarve kusten är galet fin också <3
josefinnnilsson.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin