Ny lägenhet på gång! - Bästa Onsdagen!

Nämen hörni, vad är detta för trevlig dag?? Eller egentligen - vad är detta för trevlig vecka? I Måndags träffade jag en vän på fika efter jobbet, igår var jag ut och tog ett par glas, idag ska jag iväg och äta med Ella, imorgon ska vi gå ut och äta med jobbet, på Fredag ska vi fira Lisas födelsedag (peppen på den!), på Lördag har jag en fika inbokad och på Söndag en långpromenad. Vem hade kunnat tro att det skulle bli en sån fantastisk en när jag gick och la mig i Söndags?

Och lite extra fantastisk är denna Onsdag. Lite väldigt mycket faktiskt:

- När jag vaknade imorse fick jag feeling. Inte på att dra ut och springa som var planen, utan att faktiskt ta mig iväg till gymmet, så det gjorde jag. Sån härlig start på dagen!

- Jag hade ett sånt sjukt bra möte! Jag kände mig så lugn och så säker, det var helt otroligt trevligt och vet ni vad? Jag fick sign på plats. Det är en jättefin vindsvåning på Gärdet. Vi snackar instagram-stylead. Som jag längtar efter att få dela med mig av bilderna sen när den är fotograferad!
Dom ska inte sälja nu, utan kanske om ett år. Men det är det som är det fantastiska med våran tjänst på gång. För så fort den ligger uppe på våran hemsida (som faktiskt är den största efter Hemnet) så kan det ju vara någon som verkligen vill ha den och att vi därför får in ett riktigt bra bud. Hur bra?

- Jag har dessutom lyckats skaffa mig ett BodyCombat-pass till hösten. Woop woop woop! Jag var ju tvungen att säga upp mina klasser ute i Täby och har sedan dess inte haft något. Men nu så! Nu kommer ni att kunna köra BodyCombat med mig klockan 06:45 på Stadion varje Onsdag. Be there or be square!

- Jag ska som sagt iväg och äta middag med Ella! Om här skall firas - hell to the freaking yes! God mat, bästa sällskapet och kanske ett glas bubbel? Bättre dag kan man ju typ inte ha!

Gillar

Kommentarer

JeyJey
JeyJey,
Oh härligt allt låter. Grattis till lägenhet för försäljning. Hoppas du lägger upp bilder här sen eller länkar till sälj sidan 😃
nouw.com/jeyjey
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men okej, hur härlig har inte den här veckan varit för dig alltså?! Massa bra som hänt ju 😍 STORT grattis till lägenheten där också, jag kan verkligen tänka mig hur grym du är på ditt jobb! Du ska vara så otroligt stolt! KRAM ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Men vad kul 😊
nouw.com/soffiaz_85
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men vilken härlig vecka du har haft 😃
nouw.com/mammatillthea
matildakz
matildakz,
Åh så härligt och så grym du är! <3
nouw.com/matildakz

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin