Ny kostym, alla hjärtans dag-dejt, och veckans planer

Good morning guys!

Och glad alla hjärtans dag till er! Jag har faktiskt aldrig firat alla hjärtans särskilt mycket. Mitt ex var kanske inte bäst på det där med firanden. Inte för att jag heller direkt var det, men jag har alltid drömt att bli ordentligt uppvaktad/överraskad. Helt ärligt kan jag lite sakna den här dagen i skolan med pyssel och lite högtidskänsla. Eller kanske är det snarare känslan från när jag var liten jag saknar. Mamma har varit bra på att göra det lilla som betyder något. Exempelvis kunde vi på Alla hjärtans dag få ett par söta hårsnoddar med hjärtan, ett underklädesset med snobben och hjärtan på, eller små chokladbitar. Något väldigt litet och enkelt. Även om jag växt upp och bor på andra sidan Östersjön har det inte förändrats. Från ingenstans kom det igår en swish plingandes.

Det blev varken mat, fika eller blommor utan swishen kommer gå till ett glas bubbel på Tetto där jag ska möte upp @isabylund ikväll. Bättre Alla hjärtans dejt får man leta efter. Hur ska ni fira?

Vad tycker ni förresten om min kavaj? Jag är lite kär i den. Jag såg ett inslag med Emilia De Poret på Nyhetsmorgon igår där hon pratade om att vårens mode utan tvekan är färggrant. Jag ska erkänna att jag är riktigt dålig på det här med färger. Men det är ju vår och jag ville testa något nytt, så jag klickade hem den och ångrar det inte för en sekund.

Ni hittar Blazern HÄR och Byxorna HÄR.
Pssst! Jag har ett samarbete på min insta där ni med koden MBERLIN dessutom får 10% på hela ordern hos Bubbleroom =)

Veckans planer

Måndag: Taggad på ny vecka! Idag har jag en massa kul att ringa på och efter en visning ska jag som sagt möte upp Isa på Tetto <-- mitt val. Har varit så otroligt taggad på att gå dit ända sedan jag var hemma på Gotland över jul, så det är verkligen dags.

Tisdag: Dags för nya rutiner! Jag har lagt om mitt arbets-schema så att jag kommer att kunna starta dagen med en morgonpromenad runt Kungsholmen och sen Megaformer på lunchen. På kvällen ska jag sen kanske på en dejt-dejt. Pirrig är bara förnamnet.

Onsdag: Efter en heldag med möten och en massa kul ska jag äntligen få visa Odengatan 16A. Håller tummarna för många deltagare och en grym budgivning.

Torsdag: Full on job-mode. Just nu ser schemat förhållandevis tomt ut, men jag lovar att det kommer hinna fyllas till bristningsgränsen. Så jag känner att det är en dag när det är kavaj på som gäller.

Fredag: Barry's Bootcamp = bästa starten på dagen. Efter ett par möten kanske man vågar hoppas på ett fredags-kontrakt. Annars kanske en AW står på sin plats.

Lördag: Planen är att jag och Lovisa skall mötas upp för att köra GRIT på Odenplan vid 10:30 och därefter gå ut och käka brunch. Hur mysigt?? Efter det ska jag försöka att bara vara ledig. Vågar man hoppas på fint väder?

Söndag: Liten sovmorgon, ett göttigt träningspass och sen söndags-jobb ala dubbla visningar. Efter det tänker jag nog att jag ska ta en vända till NK för att se om min väska kommit in, och såklart ta en söndagsfika.

Hur ser eran vecka ut?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin