Ny blogg?

Nytt år - ny blogg? Nää, inte riktigt!
Det är fortfarande samma jag, samma adress, samma design. Däremot vill jag göra allt jag kan för att utveckla och göra den bättre.
Jag tror nog att många utav er som också har en blogg kan känna igen er i känslan av att man lägger ned hjärta och själ i den, men utan att få varken det resultat man önskar eller det man faktiskt tycker att den förtjänar. Bakom det här lilla som ni får se ligger så enormt mycket mer arbete än ni kan ana. Tiden som går åt är inte direkt liten, så därför vill jag satsa på det som uppskattas mest.
Därför skulle jag nu bli jätteglad om ni kunde hjälpa mig att göra bloggen bättre genom att svara på ett par frågor (så kort eller långt ni vill)!

1. Korta eller långa inlägg?
Vilket uppskattar ni mest? Ibland känner jag att vissa inlägg är så löjligt korta att jag kanske borde strunta i dom (kvalité över kvantitet), samtidigt är dessa väldigt lättlästa. I nästa stund sitter jag och skriver och skriver, och ställer mig själv frågan om någon överhuvud taget kommer läsa hela texten.
Så, handen på hjärtat - 100% ärligt, vilka inlägg läser ni helst?

2. Mobilbilder ala vardag eller snygga styelade bilder?
Vad vill ni helst se? Mobilbilder, som rent ut sagt kan vara rätt så fula, men som speglar min riktiga vardag? Eller fina bilder, pleaseing to the eye, men där man förstår att det inte är helt ”äkta”?

3. Listor eller texter?
Läser ni helst punktformade inlägg och inte har något problem med att det kommer 5-6 stycken i rad? Eller vill ni hellre ha riktiga texter?

4. Skulle ni, om jag exempelvis håller en tävling, kunna dela/promotea min blogg på eran facebook, instagram, blogg eller liknande?

(Helt okej att säga nej!)

5. Vad vill ni läsa mer om? (Frivillig)
Har ni något önskeinlägg? Önskerubrik? Något ni vill se mer av? Eller något hela annat önskemål? Just tell me!

Det vore verkligen jätteuppskattat! Och är det något annat ni tänker på, lämna bara en kommentar!
Och hey! Ha en fantastisk kväll
❤️

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Jag tycker om en variation av korta och långa inlägg. Och samma sak med bilderna, en variation (tycker du är bra på det nu). Jag gillar också dina listor, jag tycker de är enkla att läsa och gör att man lär känna dig lite bättre.
Såklart när man får frågan så vet man inte vad man ska svara på vad man vill läsa mer om, men om jag kommer på så lovar jag att återkomma! Hoppas detta hjälper lite <3 Kram
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK vännen!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
amandalarssons
amandalarssons,
Tycker om en variation av korta och långa inlägg, men föredrar kameralinser framför mobilbilder 😃 kram ❤️
nouw.com/amandalarssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack finaste du!!! <33
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin