Ny blogg?

Nytt år - ny blogg? Nää, inte riktigt!
Det är fortfarande samma jag, samma adress, samma design. Däremot vill jag göra allt jag kan för att utveckla och göra den bättre.
Jag tror nog att många utav er som också har en blogg kan känna igen er i känslan av att man lägger ned hjärta och själ i den, men utan att få varken det resultat man önskar eller det man faktiskt tycker att den förtjänar. Bakom det här lilla som ni får se ligger så enormt mycket mer arbete än ni kan ana. Tiden som går åt är inte direkt liten, så därför vill jag satsa på det som uppskattas mest.
Därför skulle jag nu bli jätteglad om ni kunde hjälpa mig att göra bloggen bättre genom att svara på ett par frågor (så kort eller långt ni vill)!

1. Korta eller långa inlägg?
Vilket uppskattar ni mest? Ibland känner jag att vissa inlägg är så löjligt korta att jag kanske borde strunta i dom (kvalité över kvantitet), samtidigt är dessa väldigt lättlästa. I nästa stund sitter jag och skriver och skriver, och ställer mig själv frågan om någon överhuvud taget kommer läsa hela texten.
Så, handen på hjärtat - 100% ärligt, vilka inlägg läser ni helst?

2. Mobilbilder ala vardag eller snygga styelade bilder?
Vad vill ni helst se? Mobilbilder, som rent ut sagt kan vara rätt så fula, men som speglar min riktiga vardag? Eller fina bilder, pleaseing to the eye, men där man förstår att det inte är helt ”äkta”?

3. Listor eller texter?
Läser ni helst punktformade inlägg och inte har något problem med att det kommer 5-6 stycken i rad? Eller vill ni hellre ha riktiga texter?

4. Skulle ni, om jag exempelvis håller en tävling, kunna dela/promotea min blogg på eran facebook, instagram, blogg eller liknande?

(Helt okej att säga nej!)

5. Vad vill ni läsa mer om? (Frivillig)
Har ni något önskeinlägg? Önskerubrik? Något ni vill se mer av? Eller något hela annat önskemål? Just tell me!

Det vore verkligen jätteuppskattat! Och är det något annat ni tänker på, lämna bara en kommentar!
Och hey! Ha en fantastisk kväll
❤️

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Det som Artibus skrev☝🏻💕 Håller helt och fullt med i hennes ord! Du och din blogg Matilda inspirerar så enormt ska du veta ❤️ Har väl inga klockrena svar på dina frågor men;
1. Lagom långa, haha bra svar va?! Men i vissa inlägg behövs ju mer text än i andra, fullt naturligt ändå. 2. Vardagsbilder, även fast stylade bilder så klart också uppskattas, ögongodis är ju alltid ögongodis. 3. Texter, men ibland listor också förstås. 4. JA. 5. Jag vill läsa mer om allt. Älskar att kika in här dagligen, fortsätt bara vara den grymma Matilda som du är 💖
nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! Finaste, finaste du! TACK för att du tog dig tid att svara <33
nouw.com/matildaberlin
Hannativeskog
Hannativeskog,
Men fina människa !😍
nouw.com/hannativeskog
Matildaberlin
Matildaberlin,
celinelundqvists
celinelundqvists,
På de 3 första så hade jag uppskattat en blandning av allt om det makes sense! Tycker det är kul att läsa långa inlägg, men ibland kanske ett kort passar bättre? Kul att se fina bilder men vanliga vardagsbilder uppskattas ju alltid! Och listor och texter, ja till båda <33 4an är nog tyvärr nej för mig då jag aldrig deltar i tävlingar - så himla svårt när jag bor utomlands med frakt osv haha! Önskeinlägg har jag inte heller några, tycker du täcker allt man kan önska sig! Låter kanske dumt men tycker alla dina inlägg är så inspirerande! Fortsätt som du gör!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TUSEN TACK hjärtat för att du tog dig tid att svara!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
Sarah,
Jag tycker att din blogg är hur bra som helst och att inget behöver ändras på 😊 KRAM <3
CheerSarah.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TUSEN tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Ullie,
fint det är alltid skoj o ändra lite fin morgondag söta du kram
weberskold.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Tycker att Din Blogg Har ALLT<33
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack finaste <3
nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Din vardag, pics from the moment. Jag gillar lite enklare 😄❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack vännen!! <3
nouw.com/matildaberlin
Sara,
Tycker din blogg är absolut toppen, massor med fina bilder, lagom mycket text (för långt orkar jag inte, haha), peppande inlägg men också alltid ärligt och genuint <3
www.aamaziing.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Jag tycker om en variation av korta och långa inlägg. Och samma sak med bilderna, en variation (tycker du är bra på det nu). Jag gillar också dina listor, jag tycker de är enkla att läsa och gör att man lär känna dig lite bättre.
Såklart när man får frågan så vet man inte vad man ska svara på vad man vill läsa mer om, men om jag kommer på så lovar jag att återkomma! Hoppas detta hjälper lite <3 Kram
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK vännen!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
amandalarssons
amandalarssons,
Tycker om en variation av korta och långa inlägg, men föredrar kameralinser framför mobilbilder 😃 kram ❤️
nouw.com/amandalarssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack finaste du!!! <33
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin