Nu börjar ett nytt kapitel i livet

Godmorgon hjärtan!

Och godmorgon semester! Typ. Jag ska förvisso in och ha ett möte, påbörja en bostadsbeskrivining, skicka lite mail osv. Men ändå - jag har semester!!

Jag vaknar idag i min säng i min nya lägenhet (ja, jag kommer tjata lite till om det) och känner äntligen lite ro i kroppen. Som jag nämnde i veckans lista igår så har den här flytten varit ett betydligt större ångestmoment än jag någonsin hade kunnat tro. Det är på den nivån att jag sedan i tisdags har isolerat mig, slutat gå in på sociala medier och totalt stängt av alla notiser på telefonen (bortsett från dom från min familj).

För mig har det aldrig varit någon stress kring själva lägenhetsbytet. De flesta jag pratar med säger just det: ”Det måste va så skönt att du nu har ditt egna, ingen osäkerhet och att du lyckades hitta en lägenhet i tid innan du blev utkickad.” Men just det har aldrig varit någon stress. Jag vet att allt löser sig bara jag vill.

Nej för mig har det här med mina saker gett mig en total panik. När jag skulle packa allt mitt sista fick jag nästintill en panikattack. Under natten sov jag cirka ingenting. På fredagen kom flyttkollarna vid 08 och påbörjade sitt jobb. Då fick jag sånna katastroftankar. Inte kring huruvida något skulle gå sönder eller försvinna eller liknande. Nej, jag förväntade mig konstant att dom skulle ringa mig och säga att jag har alldeles för mycket saker och att dom ger upp eller något. Nej fy!! Men det gick såklart bra. Så fredagen och lördagen tillbringade jag sen med att packa upp och försöka få ordning.

Jag har nämnt det förut, men för att jag ska kunna slappna av behöver jag ordning och reda runt omkring mig. Så jag känner att jag måste ha ordning innan jag lämnar för semester på Gotland. För då hörni, då ska jag slappna av!

Med det sagt: Nu påbörjat vi ett nytt kapitel i livet. Välkommen till Kungsholmen Matilda!

Gillar

Kommentarer

gabriellejogen
gabriellejogen,

Så spännande!!! Skönt att flytten gick som planerat. Ha en underbar semester!

nouw.com/gabriellejogen
Soffiaz_85
Soffiaz_85,

god morgon åh vad spännande 😃

nouw.com/soffiaz_85
MissMinnea
MissMinnea,

Åh va spännande 😃

nouw.com/missminnea
linneassofie
linneassofie,

Välkommen till Kungsholmen fina! 😊

nouw.com/linneassofie
Hannas krypin,

Så skönt att allt med själva flytten äntligen är klart! Det är jobbigt att flytta, får ångest bara av att tänka på om jag och min familj skull få för oss att flytta från våran femma. Så mycket grejer vi hunnit samla på oss under de 9 år som vi bott här.

hannafialotta.blogg.se
sandraaugustinsons
sandraaugustinsons,

Härligt med flytt!!

nouw.com/sandraaugustinsons

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin