November hit me like...

Reality hit me like real hard. Ända sen jag kom hem har jag gått runt och haft en sån där riktig ångestklump i magen. Jag tänkte först att jag skulle strunta i att skriva om det för jag är verkligen så himla trött på att bara beklaga mig inför er. Hur kul är det att läsa om liksom? Men samtidigt är det precis vad livet är just nu. Självklart kan jag hålla uppe en fasad om att allt är bättre än bäst, men vem tjänar på det? Så screw that och let's talk about it.

Saker jag mår dåligt över just nu:

Jag
Vem är jag ens? Vad gör jag med mitt liv? Vad vill jag? Vill jag verkligen det jag vill?
Ena stunden vill jag bara fly härifrån och komma bort från allt, men så fort jag är borta längtar jag hem. Är jag i Stockholm längtar jag till Gotland, är jag på Gotland längtar jag till Stockholm. Är jag ensam vill jag vara med folk, är jag med folk vill jag vara ensam.
Jag trodde att jag hade lämnat den här existensiella krisen bakom mig, men tydligen inte.

Ekonomi
Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men det kostar lite att resa, haha! I sig är det fine, men plötsligt har det dukit upp en massa oväntade utgifter. Kurslitteratur jag inte var beredd på, mitt EH-kort tog slut och behövde laddas på (minsta belopp var 300 kronor...), jag behöver köpa nya vitaminer, taklampan gick sönder, cirka 80% av alla mina strumpor har hål i sig, and so on and so on. För att inte tala om att det snart är dags att köpa julklappar. Efter gårdagens inlägg vet ni att jag inte har något ekonomiskt problem i sig, but I don't like this.

Plugget
Samma där. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men skolkar man 2 veckor ja då har man lite att ta igen. Jag var beredd på lite, men det här var betydligt mer. Panik...

Kost
Som sagt så har jag inget problem med jetlagen sömnmässigt, däremot är min kropp kaos när det kommer till mat. Jag vaknar dödshungrig, äter typ allt jag har i hela lägenheten. Sen äter jag nästintill inget på hela dagen. Inte för att jag inte vill, utan för att jag på riktigt mår illa. Precis som om kroppen tror att jag blir uppväckt mitt i natten och ska försöka äta något, vilket inte går. Klipp till att jag sen vaknar mitt i natten och än en gång är svinhungrig. Kroppen är kaos. Blodsocker-nivåerna är kaos. Jag är kaos.

Ledighet
Kikar man tillbaka på inlägget jag skrev i Måndags om veckans planer så hade jag en massa ledig tid. Jag hade till och med en förhoppning om att kunna ligga still på soffan på Söndag och se en film. Men det kan man ju glömma. Just nu känns det att för varje timme som går så dyker det upp något nytt i kalendern.

Men vet ni vad? Det är bara småsaker. När jag vaknade med den där ångestklumpen i magen igår kändes det som att det var hela världen. Jag visste inte i vilken ände jag skulle börja, hur jag skulle lösa en enda punkt eller hur jag ens ska orka mig igenom den här veckan. Men efter lite frisk luft och med en kopp kaffe i kroppen slog det mig - det är verkligen bara småsaker. Jag har kämpat mig igenom så mycket värre saker, och andra har kämpat sig igenom sånt som är betydligt värre än det.

Man ska aldrig någonsin förminska någon annans känslor eller problem, men ibland måste man sätta allt i perspektiv. Vi (okej, jag) måste kanske helt enkelt acceptera att det här är November. Soltimmarna är få, kylan börjar bli påtaglig och deppen börjar smyga sig på. Best thing tho? Det är bara lite mer än 2 veckor kvar av den här månaden och sen är vi ÄNTLIGEN framme vi December och allt julmys. Så let's do this together. Let's make these days great again! Eller vad säger ni?

Gillar