#nouw30daychallenge

Godmorgon hjärtan!

Är det bara jag eller är den 21 December inte lite speciell? Jag tror det sitter i från när jag var liten och vi oftast hade julavslutningen just den 21a. Vi firade alltid nere i Visby Domkyrka. Alla klasserna sjöng varsin låt, fyra stycken utvalda 6or läste julevangeliet (förstå vad stolt jag var när jag blev en av de utvalda), rektorn höll tal, organisten spelade jul-psalmer och till slut tassade vi alla ut till kapellet, gick ut genom kyrkporten och hade sen jullov. MAGISKT!

Jag läste förresten en text för ett par dagar sedan som var så klockren:

I don't remember what I got for Christmas when I was 6 or 10. I do remember the smell of the kitchen on Christmas morning. I remember counting the marshmallows my dad put in the hot cocoa.
I remember waking up, giving my parents a hug, and feeling magic before a gift was even opened.
Remember, it is the memories that make the magic.

Exakt så känner jag verkligen kring jul! Och just därför har jag alltid en speciell känsla i kroppen när jag vaknar morgonen den 21a December.

Ni har väl förresten inte missat att Nouw har en grym tävling på gång?? #nouw30daychallange (Ni kan läsa mer om den HÄR). Men kortfattat går den ut på att man skall blogga minst 15 gånger under Januari. Juryn kommer sen att utse 4 personer som utvecklats, utmanats och haft ett härligt blog-flow under Januari månad, vilka kommer vinna helt otroliga priser.

Om jag skall vara med? Hell yes! Jag behöver lite ny inspiration känner jag, så det här kunde ju inte komma mer passande.
Vad säger ni? Kommer ni vara med?

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Men fina fina du <3
nouw.com/malinkirstine
louisekihlgren
louisekihlgren,

Så kul, har precis anmält mig jag också. Ser fram emot dina inlägg här i januari ☺️

nouw.com/louisekihlgren
LinneaHeinonen
LinneaHeinonen,

Tävling låter kul men jag personligen tycker inte direkt att man kan tävla i bloggning då alla bloggare är bra på sitt sätt. Men jag önskar dig ett stort lycka till och hoppas på det bästa och ser fram emot att få läsa dina inlägg! 😊

nouw.com/linneaheinonen
Hannas krypin,

Underbar text kring julen och känslorna kring julen. Kul utmaning Nouw gör för januari. Jag fick en nytändning vad gäller min blogg nu i december. Det har blivit roligt igen.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin