Nope, nu är jag klar

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Kavaj (slutsåld, men lik) HÄR // Klänning HÄR // Stövlar HÄR
(Pssst! Kika in min insta för rabattkod)

Good morning guys!

Hur har eran helg varit? Min har varit toppenbra! Tro det eller ej, men jag har tagit två totala sovmornar. Jag pratade med min syster igår och konstaterade att jag vet inte ens vem jag är längre. Matilda Berlin - sovmorgon? Men vet ni vad? Det var underbart!
Mitt fokus den här helgen har varit att samla energi. När jag kom hem i fredagskväll kände jag bara Nej. Jag är så trött på den här lägenheten för jag känner ingen ro längre. Jag är så trött på mig själv för min kropp mår skit. Jag är så trött på att inte få leva till tusen.

När jag sen vaknade på lördagen kastade jag mig mer eller mindre till gymmet. Jag ville bara lämna och starta om. Efter ett göttigt pass mötte jag upp @isabylund för en promenad längs Strandvägen. Och det hörni, det var precis vad jag behövde. Vi pratade om precis allt mellan himmel och jord och när jag sen kom hem hade jag så himla mycket energi. Jag kastade ur sängkläderna och bäddade nytt, jag storstädade lägenheten (som var så äcklig), jag gick ut med soporna, foodpreppade för veckan, körde ansiktsmask and so on and so on. Det kändes verkligen som just nystart.

Att på söndagen vakna i nybäddat var verkligen magiskt! Jag hade dessutom sovit med balkongdörren på glänt, så luften var så fräsch. Efter mysfrulle klädde jag på mig och traskade in till stan för att gå på en visning. Men när jag kom dit och såg kön in till trapphuset kände jag bara att Nope, ain't happening. Att stå ute i regn till en lägenhet med alldeles för många intressenter för att den skall landa på en nivå som jag har budget till, nej det hände inte. Istället mötte jag upp Isa och Lisa för en fika på Kungsholmen. Efter det var energikontot på topp, så nu är jag redo för en kortvecka på jobbet innan jag lämnar storstaden lite. Note to self: Se till att packa ikväll! Haha!

Hur har eran helg varit?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin