New year, new me?

I samarbete med Hunkemöller

Mina absoluta favotrosor ever ↑

Jag måste erkänna - jag är lite pissed. För mig brukar det inte spela någon roll om det är 2019 eller 2020, nyår är liksom ingen grej för mig. Men i år var det så pass många som sa att det här skulle bli mitt år att jag gick på det. Jag kickade igång året med tron om att det här skulle bli MITT år. Jag skulle resa, jag skulle ta examen, jag skulle börja jobba, jag skulle köpa lägenhet, jag skulle vara singel och gå på dagsfester - jag skulle ÄLSKA och LEVA LIVET! Well, that slapped me in the face...

Vissa dagar tänker jag mer på det (hur kan man inte när vi lever i total osäkerhet?), andra mindre. Men vet ni vad? Så kommer det att vara och vi vet inte hur länge. Så jag har bestämt mig (i alla fall för tillfället) för att nu får det vara nog för min del. Vi har alla rätt att vara ledsna, besvikna, oroliga - rätt att känna. Men jag är trött på att vara i min depp-bubbla, så nu tänker jag vända det och implementera mina tankar inför 2020 och göra det bästa utav situationen.

1. Jag ska må bra - inifrån och ut
Under så många år har jag varit konstant stressad. No more of that! Heller inga onda tankar om mig själv. Eller press på att vara någon jag inte är. Jag ska älska den jag är! Och det tycker jag att du också ska göra, så kan vi inte ta den här punkten tillsammans?

2. Trivas hemma
För att fortsätta på det om att jag inte ska stressa mer. I samma sekund jag kommer hem vill jag känna ett lugn. Det skall vara städat, härligt och finnas harmoni. I dagsläget är jag rätt så bra på det där med städat, men jag vill verkligen fortsätta med inrednings och harmoni-delen. Frågan är bara om det är värt det innan jag flyttar (när nu det är?)?

3. New style
Jag vill byta ut min garderob. Eller snarare uppgradera. Jag har så mycket plagg som hängt med under så många år, sånna som är noppriga, urtvättade och helt enkelt inte matchar med något annat. Dom ska nu bort! Jag vill känna att jag känner mig fräsch oavsett vad jag tar på mig.
Punkt nummer 1 att ta tag i - underklädeslådan. Check på den! Ni som har hängt med ett tag nu vet att bland det tråkigaste jag vet att lägga pengar på är just underkläder. Därför har den lådan en tendens att, well, förfalla. Men vad jag har insett nu den senaste tiden är att sköna (och snygga) underkläder gör så mycket.

4. Produktiv, effektiv
Planen inför våren var en riktig (halvstressig) kombination utav semester, c-uppsats, praktik och allt däremellan. Semestern är inställd, men det andra finns kvar. Exakt hur allt kommer läggas upp nu eller hur hur det kommer att bli har jag ingen aning om, och just nu känner jag mig helt ärligt lite inproduktiv. Men jag ska tagga till, lägga upp en plan kötta järnet!

Så nu kör vi! Är ni lika taggade?

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Men hur har jag kunnat missa detta??? SÅ otorligt vacker du är gumman, älskar de skogsgröna trosorna och BH:n. MUMS! <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin