New year, new me

Jag är inte den som är för Nyårslöften. Jag tror liksom inte på att lova något man inte kan hålla och att lova något i 365 dagar känns väldigt orealistiskt. Däremot tror jag utan tvekan på mål (ni bah, nehe det har vi inte märkt). Jag ska fortfarande leta rätt på ett anteckningsblock jag gillar och skriva ned alla mina mål för 2022. Stora som små. Allt mellan karriär till privatliv. Men övergripande är att jag skall ta tag i min hälsa, lite granna New year, new me.

Det jag däremot precis insåg är att jag egentligen inte letar efter ett nytt jag, utan snarare mitt gamla jag. Sedan jag kom hem till Gotland har jag träna mycket. Egentligen alldeles för mycket. Orimligt och ohållbart mycket. Men allt handlar om att jag har tid att unna mig själv träning och att gå på gruppträningspass, något jag inte kan få till när jag jobbar. Och för varje pass jag går på känner jag mig mer och mer som mitt gamla, lyckliga, energifyllda jag. Jag säger inte att jag inte är lycklig och energifylld när jag är i Stockholm och jobbar. Utan snarare att jag inser att jag inte tar hand om mig så som jag borde.

Och just det är mitt mål. Jag ska bland annat:

- ÄTA MAT. Ja, fröken Berlin. Det är dags att ta tag i kosten på riktigt. Fil och flingor är inte middag, och kakor i mängder är inte lunch. Planera, strukturera och fyll din kropp med näring. På så sätt kommer jag få mer av den energin jag saknar.

- Lyssna på mer musik, för även det ger mig så mycket energi. Men vet ni att jag typ inte satt igång något annat än poddar och tv-serier de senaste 2 åren? Jag vet inte hur, men jag behöver lösa så att jag har igång musik i lägenheten när det annars är tyst. Är det Sonos som man kan sätta timer via en app på mobilen? Eller är det något annat system?

- Börja äta kosttillskott igen. Som sagt ger fil och flingor inte så mycket näring, och jag har helt slutat med att äta mina vitaminer. Dags att börja med det igen.

- Utseende. Hudvård och hårvård har hamnat lite i skymundan då jag både duschar och gör mig i ordning på gymmet varje morgon. Kanske lite löjligt, men att se bra ut kommer också få mig att må bra.

- Träna. Okej, det vet vi alla att jag alltid gör. Men det jag behöver förändra är att på något sätt få in mer av den träningen jag älskar. Jag behöver mer högintensiva klasser, jag behöver mer dans, yoga - mer gruppträning för att vara exakt. Hur jag ska lyckas med det har jag ingen som helst aning om, men på något sätt måste jag lösa det. För de här dagarna hemma har fått mig att inse exakt hur mycket jag behöver det för att lycklig och känna mig som mig.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin