Nej, nu j*vlar (rantar sönder)

Okej, jag är inte den som gillar negativa människor. Tvärtom är det få saker jag klagar på som människor som klagar. Därav blir det här nästan något utav ett hyckleri-inlägg. Eller hur ska jag beskriva det? Men allt jag vill göra just nu är att få klaga av mig lite på allt som suger för tillfället. Så godmorgon hjärtan och godmorgon fredag - here’s why life sucks:

1. Varför blev det så satans kallt nu för?? För det första fryser jag halvt ihjäl när jag går hem från jobbet (försöker fortfarande undvika kollektivtrafiken i den mån jag kan) och för det andra har min hy gått bisarc igen. Den här kylan har resulterat i en ny nivå av torrhet, flassande och finn-utbrott... Älska livet...

2. Min syster flyttar ifrån mig idag. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta då vi är så sjukt olika, men det har gått så oerhört bra att bo ihop. Jag har inte stört mig det minsta, har inte känt att jag inte fått tyst/lugn/återhämtning (vilket mitt introverta jag behöver) eller irriterat mig på hennes saker överallt. Nej, jag har älskat det. Och nu, efter 1 månad bland min familj, ska jag helt plötsligt bo helt själv igen. That sucks!

3. Jag är inne i en sån otrolig fulperiod. Okej, vem är helt ärligt inte det såhär års? Blek som tusan, dålig hy pga kylan, allmänt trött och så kan vi lägga till att jag inte mår bäst i min kropp efter det här totala sockerberoendet jag lider under. Nej fy!

4. Folk som inte lyssnar - nej men jag får panik!! Jag köper att jag inte är världens mest intressanta person och att allt jag säger inte är värt att minnas. Men när du ställt samma fråga 4 gånger och fortfarande inte tar in ett ord av vad jag säger så fullkomligt kokar det inom mig. Gaaaah!

Så! Nu är jag klar! Tack för att jag fick ranta ut hos er. Ska vi ta och vända det här istället? Fokusera på det som är positivt och avsluta on a higher not?

1. Jag och Isa (min syster) lagade en supergod soppa till middag, satte igång en riktigt kass film, burrade upp oss i soffan och skrattade söner till hur dålig filmen var. Älska!

2.

3. Jag och Isa (@isabylund ) fick äntligen till en dejt efter över en månad ifrån varandra. Sooo needed! Den kvinnan gör verkligen mitt liv bättre. Efter ett par timmar och X antal koppar kaffe gick vi ifrån varandra, cirka ett ton lättare och med löftet om att införa våra vecko-dejter igen.

4. Idag ska jag städa HELA läggan! Julen ska plockas bort, alla mina väskor skall plockas upp, sängen ska renbeddas och doftljus skall tändas. Förstår ni hur gott jag kommer somna?

Gillar

Kommentarer

cdotter
cdotter,

Känner igen mig så mycket angående det med hyn! Min hy är fruktansvärd, torr och har fått finnar eller prickar som gör så ont på grund av att jag är torr!<3

nouw.com/cdotter
isabylund
isabylund,

Haha men ändå skönt med någon annan som gnäller och rantar av sig ibland?! Känner mig ibland som en bitterkärring i den sprudlande sociala medievärlden : ))) Tack för så fina ord också gull, du är underbar!

nouw.com/isabylund
Hilma
Hilma,

Det är helt okej att bara släppa ut allting, för att sen kunna gå vidare så småningom. Skulle nog också behöva göra det haha <3 kram vännen!

nouw.com/hilma
agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag tycker det här var ett väldigt fint inlägg ❤️ Jag tycker inte heller om människor som ständigt klagar, men däremot MÅSTE man få klaga ibland! Tycker det är modigt och fint att du delar med dig av det negativa i ditt liv just nu. Snart går vi mot ljusare och varmare tider också förresten, håll ut!! ❤️

nouw.com/agnesmathilda
LinneaHeinonen
LinneaHeinonen,

Ibland måste man bara skriva av sig och det som oftast är det bästa är att man för det mesta mår bättre efter.

nouw.com/linneaheinonen
Hannas krypin,

Folk som inte lyssnar kan jag verkligen skriva under på. Blir så arg på det, varför är det så svårt att lyssna för?

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin