Nej nu får det vara nog

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon Måndag!! De senaste dagarna har jag känt mig så oerhört oproduktiv och instabil som människa. Jag firar nu idag nästan två veckor som helt osminkad och iförd samma klädesplagg (dvs dom HÄR jeansen med Mammas stickade tröja, växlat med träningskläder). Vidare har mina dagar sett ut på ungefär exakt samma sätt (sittandes framför datorn nästan hela dagen utan att göra något riktigt ordentligt) då jag hållt mig i en liten halv-karantän ifall jag nu skulle råkat få med mig något från Stockholm. Nej, nu är jag trött på det!

Min plan var att jag den här veckan skulle komma tillbaka till rutiner, men då vi lite halvspontant åkte ut till våran stuga i Fröjel igårkväll (där vi åt pasta, såg på film och bara hade så mycket mys!) blir denna Måndag inte direkt rutinmässig. Så vi får börja på riktigt imorgon istället. Men det jag ska göra för att hitta tillbaka till mig själv och må bra igen är att:

- vakna i tid (vilket jag visserligen gjort varje morgon).
- göra mig i ordning om dagarna. Dvs att jag ska börja sminka mig igen. Jag tror som ni vet till tusen på att man ska klä sig som man vill känna sig. Well, det är dags att lämna mjukiskläderna bakom mig.
- sluta småäta. Nämen snälla, finns det ens något annat att göra när man bara sitter hemma framför datorn? Speciellt i ett hus fyllt med allt gott man kan tänka sig.
- kötta C-uppsatsen. Nu har det varit lite småjobb här, lite småjobb där. Bättre att köra riktiga arbetsblock och sen hel vila.
- hitta på saker med vänner. Efter denna halvkarantän behöver jag verkligen det. Nog för att jag älskar min familj, men jag behöver faktiskt mer social kontakt än så.
- försöka släppa sånt som bara tar energi. Som sagt, status = instabil som person. Just nu finns det så många småsaker och så många personer som bara drar isär mig och lämnar mig trasig. Jag orkar verkligen inte med det. Så nu är det dags att släppa sånt och gå på jakt efter sånt som verkligen gör mig lycklig igen.

Med det sagt kan jag säga att jag är SÅ redo för en ny vecka! Hoppas ni med är det <3

Gillar

Kommentarer

sofiahaag
sofiahaag,
Woow vilka bilder!!
nouw.com/sofiahaag
linndossing
linndossing,
Men åh så bra punkter, så viktigt! Hoppas du hittar tillbaka till precis det du vill <3 Massa kramar, bilderna är magiska!!!
nouw.com/linndossing
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Jäklar vilka fina bilder! Helt magiska <3
nouw.com/feliciaidachristina
emiliehelle
emiliehelle,
For noen magiske bilder!! 😍
nouw.com/emiliehelle
beattriicee
beattriicee,
Förstår verkligen att man behöver göra något efter att inte gjort något allt i flera dagar!! 😂 Känner likadant, hoppas din vecka blir bra 💛
nouw.com/beattriicee
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men wow vilka fantastiska bilder du bjuder på idag, magiska färger!Vilka härliga och viktiga punket du bjuder på! Jag kan verkligen känna igen mig i det där ostabila som blir under dessa tider. Det med att småäta, ja vad ska man säga? Jag gör precis likadant! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
johnssons
johnssons,
Åh är också så trött på det här kring coronan, och allt sittande hemma, men vi får kämpa vidare tills det kommer bättre tider❤️
nouw.com/johnssons
Pia,
Jag är också redo för ny vecka!
www.piaw.se
Alice,
Bra plan du har inför morgondagen, heja dig! <3 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
amandassofi
amandassofi,
Ska ta din plan o lämna mjukiskläderna imorgon... det är dags haha!❤
nouw.com/amandassofi

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin