Nej, jag vill inte! Bara 7 timmar kvar

Godmorgon hjärtan! Idag är dagen.... Fy f*n vad otaggad jag är (rent ut sagt). Samtidigt som jag är så sjukt taggad. Bara tanken på känslan när vi både redovisat, opponerat och kan stänga igen datorn, får det att liksom sprudla i mig. 7 timmar - sen är det äntligen över. Okej, redovisningen är i alla fall över. Resten är morgondagens projekt, så det tar vi då.

Det slog mig precis att det var länge sen jag hade mina små tacksamhetslistor varje Fredag morgon. Jag kommer inte att ta tillbaka det konceptet helt, men ett återfall skadar väl inte? Haha! Så här kommer den, en lista med saker jag är lite extra tacksam över just nu.

- Mina vänner! Jag kan inte ens beskriva lyckan, kärleken och tacksamheten jag har till dom.

- Stället jag är på i livet just nu! Visserligen känns det som att jag är i något slags mellanläge. Nästan student - nästa arbetande. Nästan boende - nästan flyttande. Nästan här - nästan där. Men ändå så trivs jag så sjukt bra i livet, i vardagen, i mig själv. Och det bästa är att det kommer bara bli bättre (jag vet det!).

- Min framtida arbetsplats! Helt ärligt så halkade jag in på Fastighetsbyrån Östermalms kontor på ett riktigt bananskal för ett par år sedan. Vem hade någonsin kunnat tro att det skulle kännas så otroligt rätt och bli så otroligt bra från start? Med tanke på hur många timmar jag kommer tillbringa där framöver är jag otroligt tacksam över att det blev just där jag snubblade in!

- Choklad! Jag vet inte ens vem jag själv är längre. Under så många år har jag bara varit sugen på sötsaker under Fredagar och Lördags. Klipp till att jag den här veckan (på riktigt) har ätit godis varje dag. Mer bestämt choklad. Och mm, mm, mmm säger jag bara!

- Ljuset! Hur är det ens möjligt att det kan vara ljust så här länge? Som ni vet har jag ingen taklampa utan har sedan jag flyttade in levt i ljuset från min fönsterlampa. Men vet ni vad? De senaste dagarna har jag inte ens tänt den. UNDERBART!!

- Läkaren som utan att jag ens sökte för det diagnostiserade mig med Anemi. I förrgår var jag och hämtade ut (starka) järntabletter, igår började jag äta dom och förhoppningsvis kommer jag snart få mer och mer energi tillbaka. Så tacksam!

Vad är ni lite extra tacksamma över just nu?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Att det ska bli goväder hela helgen 👏🏼🤩☀️
nouw.com/johannagrahn
beattriicee
beattriicee,
Hoppas verkligen dina sju timmar går snabbt och att det går bra hjärtat!! <3
nouw.com/beattriicee
aliceemericsson
aliceemericsson,
Lycka till fina du! <3 Så härliga positiva punkter, hoppas det vänder med Anemin nu! <3
nouw.com/aliceemericsson
Desireekujala
Desireekujala,
Om jag känner dig rätt så kommer det gå superbra! Kram fina du <3
nouw.com/desireekujala
hilmak
hilmak,
Åh hoppas allt går bra!! Så skönt att bli klar! 😍 och nej men choklad är ju livet. Så är det bara! Ska absolut ätas ikväll!! Kram FINA du!! <3
nouw.com/hilmak
celinelundqvists
celinelundqvists,
Gud vilken peppande lista! Blev så glad av att läsa den <33
nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh gud vad jag vill ge dig en peppande kram men får bli en kommentar denna gång, jag tror på dig vännen <3 Som jag har saknat dina tacksamhetslistor, dom ger en sån energi! Jag är extra tacksam över min sambo, vädret och alla fina människor på sociala medier. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
carroat
carroat,
Heja dig, vad du är grym och vad skönt det kommer kännas när du är färdig! Fira ordentligt ieftermiddag! 😍
nouw.com/carroat
happyM
happyM,
Sååå underbart inlägg ❤️❤️ Ha en jättefin fredag, stor kram ❤️
nouw.com/happym
amandassofi
amandassofi,
Hoppas verkligen de gick finfint för dig idag (vilket jag verkligen tror de gjorde)!! <33
nouw.com/amandassofi

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin