Nej, jag vill inte!

Good morning guys!!

Hur underbart är det inte med fredag?? Livet säger jag bara! Min tanke var egentligen att jag skulle skriva ett inlägg med mina bästa Black Friday-tips. Inte utifrån ett hetsa-till-att-köpa perspektiv, utan mer ifrån en ekonomisk synvinkel. Men sen kom mäklarlivet och en riktig långpanna emellan, haha! Standard numera. Planen var att jag skulle gå hem rätt så tidigt igår eftersom att känslan när jag vaknade var Jag vill inte! Nu är jag redo att checka ut! (Var det någon som sa November? 😴). Jag hade dock dagen fylld med en massa roligt. Allt från utbildning, till tillträde, till eget kundmöte, till ett möte med en fantastisk kollega på Södermalm. Så dagen skulle ändå gå snabbt.

Lägg sen till att mitt egna kundmöte var så trevligt att det drog över på tiden (dessutom hade säljaren världens sötaste lilla 6-månaders valp) och mötet med min kollega var så bra att det också tog nästan dubbelt så lång tid. Och juste, lägg till att jag äntligen fick ihop ett kontrakt jag jobbat dagligen med i över en vecka. Woop woop!! Vips var klockan 21 och jag insåg att det kanske var dags att ta sig hemåt. Så går det lite när man har världens roligaste jobb.

Idag ska jag däremot se till att sluta lite tidigare. Jag har ett möte till halv 4-4 och därefter är det glöggmys på kontoret. Nämen hör ni hur trevligt?? Bara tanken på glögg och julmusik tillsammans med mina kollegor gör mig alldeles varm i hjärtat. Kan ni förresten förstå att det ÄNTLIGEN är första Advent på söndag?? Som jag längtat! Det behövs verkligen lite juleljus i det här November-mörkret nu, eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin