Nedpackade fläktar och chefer som pekar

Livet you guys! Jag menar, bara se på det här!

När jag i onsdags blev kvar i Stockholm en extra dag kändes det nästan som att jag fick ytterligare en semester-dag. Underbart! Natten var däremot mindre underbar. Ingen kan ju ha missat att det är varmt och nej, jag ska inte klaga. Men min säng var oumbärligt varm. Vid 00:30 övervägde jag att börja sätta ihop den oöppnade fläkt jag köpte för 2 år sedan, men det kändes så dumt att plocka upp den ur sin kompakta förpackning när det kanske bara är en enda natt jag kommer behöva den (för vem vet hur vädret är när jag kommer tillbaka?). Precis likadan resonerade jag förra året. Hur dum är jag egentligen?

Istället hittade jag att det fläktade, om än minimalt, på min (alldeles för korta) soffa. Så där bräsade jag ut mig. Med armstödet i knäveckena och alla mina kroppsdelar så långt ifrån varandra som de bara kunde vara.

Men som sagt - jag tänker då inte klaga. När jag gick igenom mina bilder på mobilen i jakt på ett par specifika snubblade jag över ett videoklipp på mig själv gåendes i snöstormen i vintras. Då känner jag bara, tack men nej tack. Ge mig en islatte i solen alla dagar i veckan tack.

Islatte blev det dock ingen igår, utan ett glas bubbel. Inte för att jag klagar på det direkt. Vid 3-tiden mötte jag upp @isabylund vid Fridhemsplan och så traskade vi den till Mälarpaviljongen. Kan vi förresten ta en liten stund för det? Att jag nu bor så att jag kan gå ned dit. Hur underbart??

Funny story: Jag la upp en insta-story därifrån varpå min chef svara med "Vi åkte med båten (på filmen). Jag pekade på er, inte för att jag visste att just du satt där, och sa till min svärmor att det där ser ut att vara en väldigt trevlig uteservering."

Varpå jag svarar: Det ÄR en väldigt trevlig uteservering!
Så shoutout till Mälarpaviljongen och varma sommardagar med bubbel i handen.

Gillar

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,

Hvor ser det dejligt ud 💖

nouw.com/rejseguideafguld
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Vilka fina bilder 😊 Kjolen är superfin!

nouw.com/psykiskohalsablogg
artist
artist,

Lustigt. Jag och min sambo mötte också upp vänner vid Fridhemsplan vid tre och gick till Mälarpaviljongen efter en stunds promenerande i onsdags. Min mormors gamla favorit ställe. Går dit varje år. Kram!

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin