Naturlig fettförbränning

Ingen som följer någon fitness-sida på sociala medier har väl undgått inlägg som "boosta din förbränning", "så ska du äta för att bränna mer" och "bränn fett naturligt".
Nu är jag tyvärr inte på något sätt utbildad inom kost, men det känns som att väldigt mycket är ren bullshit. Men å andra sidan som att vissa saker kansk kan funka. Och så länge det inte är farligt för en så kan det ju inte skada. Vem säger nej till en bra förbränning?
Så här är några tips som jag försöker få in i min naturliga vardag.

1. Drick grönt te
Studier visar att grönt te skall öka fettförbränningen samt ha positiva effekter mot diabetes och sänka kolesterolhalten.
Så om man ändå dricker te varje dag, varför inte välja ett grönt ett?

2. Ät stark mat
Då både jag och Richard älskar stark mat är detta inget problem. Nu låter jag säkert galen, och ni får lov att dömma mig, men jag har gärna i lite cayenpeppar i gröten för att ge den lite sting.

3. Underskatta inte vardagsmotionen
Hur många gånger har man inte hört att man skall ta trappan istället för hissen? Lämna bilen hemma och gå eller cykla dit man skall istället? Parkera längre ifrån affären om man nu måste ta bilen?
Men tänk på det. Många bäckar små!
Som sagt, så länge det inte är farligt så skadar det inte att försöka! :)


Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin