Nästan 3 miljoner i budgivning, pollen och överkörd av livet

Solskenet gör livet lättare. Det tror jag att alla vi svenskar kan konstatera. Det är så mycket enklare att vakna när det är ljust utanför fönstret. Likaså är det så mycket trevligare när alla samtal inleds med:
- Hur är läget?
- Det är bara bra, hur är det själv?
- Det är fantastisk! Solen skiner ju!

Kan ni inte hålla med? Man blir liksom alldeles sprittig i kroppen. Och det bästa är att det hör bara är början. Vänta tills vi når Maj. Ihhhhhh!

Jag kände mig så vuxen i förrgår. För första gången i mitt liv köpte jag spontant med mig blommor hem - till mig själv. Växter har jag såklart köpt (monstera, garderobsväxt, krukrosor osv osv), men aldrig snittblommor. Men igår fick jag feeling att unna mig själv. Okej, det var tre små liljor från Willys. Men det räknas väl ändå? Och glad har dom gjort mig när dom står där på bordet när jag kommer hem.

På tal om att komma hem - it’s been some long weeks… Både arbetsmässigt, tidsmässigt med långa dagar men också en sån vecka när man inser hur många idioter det finns i världen. Allt från dom som ställer en miljon frågor, kikar på lägenhetenen i 1,5 för att sen säga att ens lånelöfe sträcker sig en halv mille under utgångspris, till busschaufförer som stänger dörren framför en och hånflinar när han kör iväg, till, ja allt… Just nu vill jag bara checka allt, ta helg, stänga in mig i min lägenhet och ignorera omvärlden.

Nu ska ni få höra något sjukt. Igårkväll ställde jag larmet i tid för att hinna ta mig upp och iväg till morgonens cykel-pass här på SATS. Ni läser rätt. Än en gång, ska jag inte bara gå på, utan är sjukt taggad på att ta mig iväg till spinning. Vem är jag ens?? Vem har jag blivit?

Pollen is back bitches… Tack och lov har jag inga problem med rinnande ögon, kli eller liknande. Min andning däremot. Min näsa rinner konstant och (förlåt för språket) slämmet har invaderat min hals. Kul… Jag känner lite att ”redan”?? Kunde jag inte fått en månad till i alla fall?

Får jag inte en hjärtattack innan jag blir 30 så börjar jag nästan undra, haha! På tal om punkten om att det varit 2 rätt så långa veckor med mycket jobb nu, så kan vi fortsätta med att även igår blev en sen kväll. Strax efter 21 lämnade jag kontoret och i telefon med Mamma konstaterade jag känslan: överkörd. Överkörd men sjukt lycklig och energifylld. Lite som när man tränat ett sjukt köttigt pass. Kroppen är mör och slut men man är samtidigt hög på endorfiner.
Efter en dag där budgivningen på Bo Bergmans gata 14 gått från ett utgångspris på 11 miljoner till 11,850 när vi pausade igårkväll och till 13,8 idag. Heeelt galet! Och det samtidigt som jag också förhandlade och styrde budgivningen på Birger Jarlsgatan 104K. Två kontrakt senare tackar jag för mig. Överkörd, men sjukt lycklig!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin