När veckans planer inte är roliga nog

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon babes! Hoppas ni har haft en fantastisk helg och är laddade för en ny vecka! I vanliga fall brukar jag skriva ihop ett Veckans planer-inlägg. Oftast mer för min egna skulle än för eran. Men den här veckan är planerna inte tillräckligt roliga för att ni ens skulle vilja läsa dom (vi kan kortfattat sammanfatta det med praktik och c-uppsats), så istället får ni här ett inlägg med veckans mål.

Kappa HÄR // Jeans HÄR // Plånboks-skal HÄR <-- alltså ÄLSKA!

Nu kanske ni tänker Hmmm, förra veckan var det prestationsångest och nu ska hon sätta upp en massa mål. Är det verkligen så bra? Svaret är Ja. För alla mål förutom 1 kommer vara utav mjuka värden med fokus på att må bra. Det vill säga bara en enda punkt som på något sätt handlar om att prestera, och den punkten kan jag faktiskt rättfärdiga. So here goes. Veckans mål är att:

- Fylla mitt liv med människor som ger mig energi. Jag är så trött på att ha personer i min vardag som inte gör annat en att bara dra ned en i sin negativa bubbla. Pardon my french, men bittra kärringar kan bara dra åt skogen och ni som inte har något snällt att säga kan bara hålla tyst. Nej, jag vill fylla mitt liv med sånna personer som gör mig glad genom att bara kliva in i rummet. Jag har redan en kompisdejt inbokad med en sån person på Fredag och förhoppningsvis kan jag få till några fler.

- Jag ska skriva klart c-uppsatsen. Det enda prestationskrävande målet. Men med tanke på att den ska in på Fredag så har jag inte så mycket val.

- Ringa min bästa vän. Vi är sämst på att höra av oss till varandra. Troligtvis för att vi båda vet att ett samtal alltid tar minst 1,5 timme och att vi går på helt olika livs-scheman. När jag är ledig är hon upptagen och vice versa. Men nu är det alldeles för länge sen vi pratade och jag behöver verkligen den energi-boozten som bara hon ger mig.

- Jag ska börja läsa en bok. Att ligga och slö-scrolla på mobilen, göra absolut ingen nytta och potentiellt påverka min sömn känns egentligen så dumt. Jag klagar så ofta på att jag inte har tid att läsa. Så istället för utsätta mig för timmar av onödigt blåljus tänker jag att en bok, bara för min egna skull, är ett så mycket bättre alternativ, Sen tror jag inte att jag kommer vilja läsa varje kväll, men att åtminstone påbörja en borde väl inte vara för mycket begärt?

- Unna mig något gott. Det kommer bli många timmar utav skrivande den här veckan. I vanliga fall hade det betytt en svart kaffe på Espresso House (bara för att det är det mest ekonomiska stället), men nu ska jag verkligen unna mig själv att må bättre. Antingen till något extra gott eller till en extra härlig miljö. Är det någon som vet om dom har gratis WIFI på Tak? För hur inspirerande hade det inte varit att sitta där och skriva?

Vilka är era mål för den här veckan?

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh jättejätte fina mål!! Att omringa sig med människor som bryr sig om ens bästa och som ger en energi är verkligen så otroligt viktigt ❤️ Det är verkligen något som jag skulle vilja bli bättre på, men har inte haft modet att ta mig för det ännu ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
aliceemericsson
aliceemericsson,
Jättebra mål fina du! Människor som ger energi är så viktigt, speciellt om man har det lite tufft! <3 Jag skulle också verkligen vilja läsa lite mer just nu! Kanske snor det målet, hihi! Kram fina du! <3
nouw.com/aliceemericsson
linneassofie
linneassofie,
Åh, fina mål du! <3
nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,
Så himla bra mål och din kappa är SÅ fin!! Älskar den <3 Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Verkligen så himla viktigt att ha mål och speciellt ha lite enklare mål! Man blir så mycket mer motiverad om man har så! Ett mål jag har denna vecka är att hålla i promenaderna, har precis börjat och jag vet hur svårt det är i början så drf sätter jag upp ett sånt enkelt mål som 30 minuter 5 dagar i veckan. Än sålänge känns det roligt så det är skönt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Therese,
Superfina bilder och bra måol för veckan - lycka till med uppsatsen! Jag minns med fasa hur det var när vi skulle lämna in vår, vi skrev om den helt de sista 48 timmarna och sov knappt. Men det var värt det när vi fick högsta betyg utan kompletteringar. Efter det har jag lärt mig att ingen bryr sig minsta lilla om vad man har för betyg på universitetet så länge man klarar kurserna, men då kändes det bra!
www.theresemolander.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Mitt mål är att jobba ikapp allt jag missade förra veckan när jag var så sjukt oinspirerad och att springa totalt 1,5 mil men idag har jag varit så orimligt trött att allt sånt känns såååå långt borta haha.
nouw.com/johannagrahn
Linnealiebig
Linnealiebig,
Men attans, hur snygg får man vara 😍🤩. MiTT mål är att överleva den här veckans arbetspass 🥴
nouw.com/linnealiebig
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Att sätta upp mål för välmåendet är verkligen en bra tanke, det man ska göra! Haha åhh, känner igen detta med att gå om varandra med scheman om man vill ses eller bara ta ett snack! :'D Då värdesätter man verkligen de stunder man får till <3 Tycker alla mål är jättebra och fina Matilda, helt rätt fokus! Stor varm kram <3
nouw.com/emmaengstrom
Ajli,
nu har veckan typ gått och det blev inga mål. Resten av veckan får bli målet att vara ute och lapa sol!
ajlimuller.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin