När träningen får en att gråta

Igår var något utav en riktig dream come true! När jag reste hit till Nya Zeeland hade jag bara två saker jag visste (läs måste) att jag ville göra. Det ena var Hobbiton och det andra var att besöka Les Mills egna huvudgym. Check och check. Nu kan jag åka hem lycklig. Ja, jag kan till och med nästan dö lycklig.

Okej, jag vet hur det låter. Hennes högsta dröm var att… besöka ett gym? Jag ska försöka förklara. Jag är ju gruppträningsinstruktör i bland annat BodyJam och BodyCombat, något jag fullkomligt älskar och brinner för! Dom programmen kommer från ett företag som heter Les Mills, med ursprung här på Nya Zeeland.

Mitt ex brukade anklaga det för att vara en sekt (på skämt), och det är nästan sant, haha! För i samma sekund man faller för Les Mills träningspass är man 110% hooked. Man börjar se upp till och blir starstrucked utav ”huvud-instruktörerna”, man skaffar vänner genom instruktörs-träffar, man börjar köpa Reebok-kläder (då dom samarbetar med Les Mills) och längtar hela året efter dom stora träningseventen som hålls (ni kan läsa om det senaste jag var på i Finland HÄR ). Så Les Mills huvudgym skulle väl kunna liknas med träningsvärldens Mecka, haha!

Där var jag igår - mitt i mitt Mecka. Och bäst utav allt? Jag fick träna för mina idoler, the creators behind the programs. En BodyCombat för Dan Cohen (Rachael Newsham skulle egentligt också vara där – dröööm) och en BodyJam för mannen himself, Gandlaf Archer Mills.

Men nu kommer vi till det absolut sjukaste. Det här låter verkligen hur löjligt som helst, men mitt under BodyJamen var jag nog inte många sekunder ifrån att börja gråta.

En Jam består utav uppvärmning, block 1, nedvarvning, block 2, avslappning. Blocken är längre koreografier. Och just igår hade han valt att plocka tillbaka gamla koreografier från tidigare år. Utav dom han valde ut var Block 1 från min grundutbildning (där jag blev instruktör) och block 2 från min Advanced trining (där jag blev elit-instruktör inom BodyJam). HUR SKJUKT?? Det ena är en korre från 2014 och den andra från 2018 – och han väljer just dom två när jag är här. Mitt i Auckland.

För er som inte är med i sekten förstår jag att det kan låta helt sjukt, men jag hade verkligen gåshud hela passet. Jag vacklade mellan att nästan gråta och total eufori.
Jag kände verkligen att This was meant to be! I am meant to be!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh men guud vad kul för dig finaste du!!!! Så sjukt härligt att få läsa detta ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men vad kul för dig 😃
nouw.com/johannagrahn
Anita,
Gooo känsla! 😃
siliiins.blogg.se/
merelleyakoub
merelleyakoub,
Snygg du är!!!
nouw.com/merelleyakoub
Pia,
Måste ha varit heeelt amazing!
www.piaw.se
Så härligt det låter för dig 😃
www.saramadeleine.se
elllensvensson
elllensvensson,
linneaengelman
linneaengelman,
Wow, jag hade ingen aning om att Les Milles var ett Nya Zeeländskt påhitt! Vad coolt att du fick chansen att besöka dom på din resa! 😍
nouw.com/linneaengelman
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men wow va kul för dig, måste varit riktigt mäktigt!
nouw.com/tildablanksvard
Emmamehrali
Emmamehrali,
haha, jag förstår dig till 100%! Jag vet att du brinner för träningen därför kan jag förstå att du är riktig glad nu. Så härligt att höra att du må så bra! STOR KRAM <3
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin