När man bara råkar - snyggaste modet just nu

Innehåller affiliate-länkar

Vet ni hur lycklig jag är över det faktum att jag (peppar peppar ta i trä) aldrig blir bakis? Trots att jag somnade först efter halv 4 inatt (om balen var lyckad? Hell to the yes! Ett inlägg kommer såklart sen, ska bara lyckas samla ihop bilder från allt och alla först) vaknade jag pigg och glad redan vid halv 8. Vilket i sig har varit väldigt bra, för den här Söndagen har haft ett enda fokus: att skriva klart mitt arbete inom fastighetsbyggnadstekniken. Rättelse, läsa - skriva. Hade väl inte gjort så himla mycket innan, hehe!

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Men såklart när man inte ska göra något annat än att plugga, speciellt när det är något som man inte direkt tycker är särskilt kul, så har tankarna en tendens att vandra iväg. Efter det följer fingrarna och plötsligt har man tillbringat x antal timmar inne på olika online-butiker, hehe!
Kan vi tillsammans bara komma överens om en enda sak? Modebutikerna har verkligen steppat upp sina games!

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Bland annat har Gina Tricot fått in dom perfekta bow tofflorna (dom HÄR)! Jag såg dom när jag snabbt var förbi deras butik på Hötorget i Fredags men tänkte beställa hem dom för att få studentrabatten (hehe), men dom beiga har inte kommit in på hemsidan än, så väntar på dom. Men hur snygg är då inte dom andra med??

För att inte tala om hur snygga dom här är! Tänk er hur luftiga och lätta dom kommer vara. Och tänk er hur snygga både dom bruna och vita kommer vara mot en härlig bränna!

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Och alltså hur mycket dör vi inte för dom nudea tonerna?? Jag såg precis att NA-KD hade en hel sida full med bara inspirationsbilder (och världens snyggaste plagg med såklart) uppe. Är det en sak d ska göra ikväll så är det verkligen att kika in den (finns HÄR). Kan ju vara så att den HÄR är påväg hem till mig i skrivande stund, hehe! Skolarbete plus snyggaste modet på länge är ingen superbra combo. I alla fall inte för plånboken. För garderoben, och för min egna boost, så hell yes att det är en, haha!

Nej, nu ska jag försöka få ihop det här sista. Wish me luck! Vad ska ni göra resten av kvällen? =)

  • Postad i: Mode

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Haha, jag önskar att jag kunde säga det samma 😂 jag blir så bakis och spyr hela dagen efter men nu är det snart, tack och lov, två år sen jag drack pga graviditet, amning, småbarn 😍👏
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen fyyyy! Lider SÅ med dig! kram <3
nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Haha, ja det där var ju standard när man pluggade, vips så befann man sig på en helt annan hemsida och kollade kläder. Ops...Stor kram<3
nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha, men eller hur?? <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin