När det handlar om inställning

Jag tror att allt här i livet handlar om ens egna inställning. Eller i alla fall gör det mesta det. Vaknar jag upp och med inställningen om att idag kommer att vara en värdelös dag, ja då kommer den vara det. Har jag bestämt mig för att festen jag ska gå på kommer att vara svintråkig, ja då kommer den att vara det.
Vill man så kan man! Vill man göra dagen bra eller festen rolig, då kan man bestämma sig för att göra det! Visst låter det enkelt?? På papper gör det det i alla fall. Men hur gör man det i praktiken?? Jag har en sån dag framför mig. En så där dag när man bara ville dra täcket över huvudet, somna om och glömma att dagen ens existerar. Men nu går inte det. Så - vill man så kan man! Hur gör ni på sånna här dagar?? Vilka är era bästa tips för att bli på bättre humör? Snälla berätta! SJälv tog jag mig i kragen, klev upp och tog lite extra tid till både smink och hår, och sen tog jag en riktig mysfrukost (snabbversionen i alla fall) med tända ljus, mysmusik i bakgrunden och en stor kopp varm choklad. Jag kan fortfarande inte säga att jag kommer att ta dagen med storm, men jag har i alla fall gjort den lite bättre ;) Alla kramar till er!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Ja visst är det svårt att göra! Toppenbra tips! Kram =)
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Haha, det tycker jag med 😉 Kram <3
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin