Nämen nystart någon?

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Good morning guys!

Vad sägs om att bestämma att idag blir en bra dag? Jag tycker att det låter som en rätt så bra deal. I fredags vaknade jag med en fantastisk känsla av nystart. Ni vet hur jag har sagt att jag både känner att jag redan är i den där höst-blek-fula-perioden, hur jag behöver ta tag i min kost och äta mer näringsrikt för att få mer energi och är rädd för att hamna i den där isolerade bubblan som fick mig att må så dåligt under förra året? Jag har kommit fram till att jag behöver skaffa mig nya rutiner i min vardag för att ändra på det. Och just den nystarts-känslan var den jag vaknade med i fredags. Nu kör vi! Nu gör vi det här till en bra dag!

Jag har en helt fantastiskt rolig vecka framför mig. Check på det där med att inte låta mig själv gå i ide, haha.

Måndag: Per use’ startar dagen på gymmet. Ny dag, ny vecka, ny energi. Speciellt med tanke på att jag har ett kontrakt inbokat ikväll. Bra start på veckan helt enkelt (no jinx!).

Tisdag: Jobb, jobb, jobb. Min visning slutar i sån tid att jag förhoppningsvis hinner smita iväg på BodyBalancen (förutsatt att jag får plats) innan jag ska ut och äta middag.

Onsdag: Onsdagar betyder numera BodyPump. Det och jobb är faktiskt det enda som står på schemat. Förhoppningsvis kanske ett kontrakt, vem vet?

Torsdag: Efter heldag med jobb har vi AW på kontoret. Hur kul? Dom ska beställa dit pizza, poppa lite bubbel, planera lite lekar och så ska vi helt enkelt bara ha sjukt kul tillsammans.

Fredag: Efter att ha kickat igång dagen med Barry’s och jobbat X antal timmar kommer (med 99% säkerhet) min älskade Mamma att komma upp och hälsa på. Som jag behöver henne! Vi ska käka middag tillsammans, prata och bara mysa. Needs it!

Lördag: Först ut GRIT följt av en ny behandling jag ska testa. Jag skulle ha gjort det i lördags men kliniken bokade om, så nu ska vi se vad det är. Efter det möter jag upp Mamma för lunch och än mer mys innan hon (nog) åker hem.

Söndag: Betyder visningar. Jag hoppas också på fint väder för nu var det för länge sen jag promenerade runt Djurgården känner jag. Sen ska jag självklart ta tag i hela preppa-inför-nästa-vecka-grejen. Så skönt att ha allt klart ju!

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Rolf
,

En sak är säker och det är att man blir glad och positiv av att komma in här och se hur du fullkomligt lyser. Det är nog bra att ha ett fullspäckat schema så att man inte går ner sig i negativa tankar. Det är lite som när man gjorde lumpen,alltid ha något att göra för att hålla moral uppe och hålla borta tankar. Ha en finfin vecka! Full steam ahead!!

eelinjohnssonn
eelinjohnssonn,

Åh vilken vecka du har framför dig och vilken otroligt bra inställning du har ❤️

nouw.com/eelinjohnssonn
Pia,

Planering av julkonsert, teaterrep, gymmet och jobb på Kolmården.

www.piaw.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin