Något jag skämts över

... och något jag ska förändra nu när jag är singel

Jag vet att jag har skrivit lite om det här innan, den där grejen, eller snarare kanske egenskapen, jag skäms över. Så för en del blir det en recap, för vissa helt oförståeligt och för några kanske en igenkänningsfaktor och något som förhoppningsvis kan få dig som gör det att inte känna dig ensam.

Låt oss backa bandet.
Jag har aldrig någonsin haft några problem med att skaffa vänner. Tvärtom har jag haft väldigt bra och väldigt nära vänner

Men nu kommer vi till det jag skäms över - jag har alltid bortprioriterat dom.
Eller i alla fall sedan jag var 15. Mina vänner fick sin plats och sin tid utav mig i skolan och på jobbet. Men så fort jag var klar var det annat som hamnade framför dom. Träning. Sömn. Chill-kvällar i soffan. Förhållande. Mina vänner kom på sista plats. (ALL kärlek till dom som fortfarande bjöd in mig trots alla gånger jag tackade nej)

Jag tror inte på att man kan ångra saker. Man kan önska att man velat något annorlunda. Men att ångra nej, för att beslutet man tog var det man ville just där och då.
När jag träffade Richard sjönk mina vänner ännu lägre ned på listan. Inte någon som helst blame mot varken Richard eller vårat förhållande, men när vi blev tillsammans försvann jag ännu mera. Jag valde alla dagar i veckan att sitta hemma i soffan med honom, framför att hitta på något med någon annan.

Jag kan inte ångra det, för jag älskade verkligen dom stunderna och det var ju också det jag ville där och då. Däremot önskar jag att jag gjort saker och ting annorlunda

Livets lärdom: Mina vänner är värda så mycket mer! Och nu ska dom sättas på rätt plats på prioriteringslistan. Just det här, är hittills det absolut bästa med att jag numera är singel. Jag kan inte bara stanna hemma, sitta i soffan och isolera mig. Nej, det kommer bara få mig att må fruktansvärt dåligt. Jag måste förlita mig på mina fantastiska vänner. Jag måste ta tid och aktivt välja dom i varje situation. And you know what? I love it!
Min helg med allt min kompishäng kunde ni läsa om igår (eller HÄR), och i Måndags bjöd jag Sofia på middag. Efter allt hon gjort för mig under den senaste tiden så var hon SÅ värd det!! Okej, jag fick middagen gratis genom ett jobb jag gjort, but still. När jag skulle ha med mig en person så var valet enkelt.

Och dessutom behöver det inte vara världens projekt att träffas. Innan har jag haft en bild utav att en kompisdate innebär att man basically måste avsätta hela dagen. Men nej, nej. Så är det verkligen inte!
Efter skolan drog jag och tränade som vanligt, tog en dusch, drog på mig samma outfit som innan och mötte upp henne vid restaurangen fortfarande med morgonens sminkning (dvs en som genomlidit både gym och dusch, så snarare kanske resterna av morgonens sminkning, haha) och helt ofixat hår. Det som spelade roll var ju faktiskt vi, inte allt runt omkring. Förutom mat då kanske. Men som ni ser så var den FANTASTISKT god! Jag kan verkligen rekommendera Bishops Arms i Sumpan! Deras tonfisk - mm, mm, mm! Deras burgare - mm, mm, mm! Kan vi också ta en stund för hur fantastiskt det är med en vän som vill äta precis samma saker som en själv och nästintill föreslår i mun att vi ska dela? All kärlek alltså!

Nej, nu fastnade jag i maten och inte i min poäng. Det jag ville komma till var - mina vänner är allt! Det är dags att dom ska bli prioriterade så högt som dom borde!

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Jag var likadan i mitt förra förhållande, men har sedan dess insett hur viktiga mina vänner är. Kärlek i all ära men vänner är viktigast <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JA! Så det är det dags att ändra på!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Annika,
Jag uppskattar också de vänner jag har.. 2 av dessa vänner har jag umgåtts med i 24 år och som stöttat och funnits där i livets berg och dalbana.

ladyochlufsen.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Så underbart att höra <3
nouw.com/matildaberlin
by_anniess
by_anniess,
Hoppas Du får en riktigt Fin kväll Finaste<3<3
Kramar!
nouw.com/by_anniess
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Och detsamma <3
nouw.com/matildaberlin
Ida,
Att ha vänner är guld <3 Jag saknar det såå mycket!! Hatar min ofrivilliga ensamhet 😟
onlyonewaytogo.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Förstår det =( skickar dig alla världens kramar <3
nouw.com/matildaberlin
Therese,
Det kan lätt bli så, fint att du ändrar på det nu!
www.theresemolander.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Vad starkt av dig att dela med dig av detta - och du kan alltid ändra på det 😊
www.henrikolsson.eu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Alice,
Håller så med, att träffa vänner behöver inte alltid vara världens projekt, men jag förstår såååå hur det kan kännas så! Heja dig som jobbar på detta, och om man få säga så så vorde det helt underbart att ha dig som vän! <3 Kram fina du! <3
nouw.com/aliceemericsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Och tuse tack vännen! alla världens kramar <3
nouw.com/matildaberlin
Lillan Kind ,
Det är nog väldigt vanligt att vänner hamnar längre ner på listan när någon träffar en partner. I bästa fall blir det en återgång till mera umgänge med vännerna när det nykära har klingat av lite. I sämsta fall tappas vännerna bort. Det är så härligt att läsa om dina kloka insikter och nya prioriteringar😊 Stor kram vännen! <3
varapavag.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja, och så himla synd. Visst, ett tag är okej, men mitt var illa. Så det tar vi och ändrar på nu =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag tycker verkligen att det är så fint och starkt att du vill dela med dig av detta vännen! Ibland kan vännerna hamna lite längre bort för att man prioriterar annat, men de som stannar kvar ändå är verkligen guldvärda och äkta! Massvis med kramar finaste du <3
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! TACK finaste finaste!! Så himla sant!! Alla världens kramar <3
nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Vilken igenkänningsfaktor, är heeelt likadan och som du säger, det är ett under att de står kvar. Tack att du delar med dig av detta speciellt när det är något som du inte är stolt över.
Jag fick tipstet att varje gång när man säger hejdå bokar man in en ny tid så det verkligen blir av. Själv vet jag inte hur många månader jag och min bästa vän har sagt att vi ska ses utan att det blir av.
Älskar sånna här inlägg med insikter och det äkta, så tack fär det<3 Stoooora kramara<3
nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK för tipset hjärtat! och tack för att jag inte behöver känna mig ensam! ALLA VÄRLDENS KRAMAR <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin