Något alla borde inse

Vad är lycka för dig? Och vad är det som gör dig lycklig? Ta en liten stund och fundera på det.
Som ni kanske märkte igår så kom det inte upp någon sedvanlig tacksamhets-lista. Så jag tänkte istället att vi idag tar och funderar på just det där - Vad är det som gör just dig lycklig?

Här kommer några av mina punkter:

Att jag är hemma på Gotland!
Nog för att jag fullkomligt älskar Stockholm, men det här flyttandet har hållt på att ta kol på mig. Det tillsammans med stressen över tentor och allt annat har gjort att jag lite granna tappat bort mig själv, hamnat efter enormt med sömnen och kommit till den gräns att min kropp fysiskt börjat säga ifrån.
Men nu är jag hemma. Nu kan jag alldeles strax börja slappna av (har bara ett par punkter kvar att checka av innan dess, hehe). Och framför allt så har jag fått kramas med och pussat på min älskade familj! Så tack för det!

Att jag har insett mina vänners värde!
Som jag har skrivit innan så skäms jag över hur lågt jag emellanåt har prioriterat mina vänner. Hemskt nog har jag räknat med att dom alltid ska finnas där, trots att jag inte gett dom den uppmärksamhet de förtjänar. Tack och lov har jag några få sånna vänner som står brevid mig i vått och torrt (all kärlek till er!), men att jag inser också att jag har tappat många på vägen. Just den insikten har gjort att jag har blivit sjukt rädd över att förlora dom som är kvar, och framför allt att dom är värda så mycket mer än det jag har gett dom.
Så nu är det förändring som gäller! Jag har redan börjat med mina "Stockholms-vänner", men nu ska också mina Gotlands-vänner få precis all kärlek dom förtjänar!

Min fantastiska kropp
Som till (största del) är hel, stark, fungerande och magisk, och låter mig både fungera i vardagen och göra det jag älskar mest! Är det något här i världen som vi underskattar så är det just våra kroppar. Allt ska liksom fungera. Och då menar jag inte att den ska kunna springa ett maraton, utan bara det att kunna kliva upp ur sängen på morgonen, att kunna leka med våra barn (om vi har några), krama om våra nära och kära, göra en liten Fredagsdans och allt annat vi gör dagligen. Aldrig någonsin inser man hur mycket det är värt förens man inte längre kan göra det.

Dagens utmaning: Ställ dig framför spegeln och säg 5 fantastiska saker med den!

Mina är:
1. Jag har ben som aldrig ger upp utan orkar ta mig runt på mina äventyr
2. Jag har en stark kropp som älskar att utmanas
3. Jag har en kropp som blir lycklig utav att dansa
4. Jag har en stark core som gör att jag orkar med vardagens alla sysslor utan att skada mig
5. Jag har ett otroligt härligt, genuint skratt där jag fulskrattar med hela ansiktet
Vilka är dina? Vill du dela med dig eller hålla det hemligt (för det är helt okej!)?

Att jag är jag!
För bara ett par år sedan var det här långt ifrån en självklarhet. Jag var blyg och osäker på den jag var. Rätt så väldigt långt ifrån min egna bästa vän faktiskt. Men efter myyyycket jobb har jag insett att jag är ändå rätt så bra, även om jag alltid kan bli bättre (vilket jag också hela tiden jobbar på). Jag är faktiskt rätt så roligt. Jag är faktiskt rätt så smart. Jag är faktiskt intressant och en bra vän. Jag är verkligen inte så ful att ingen vill vara vän med mig (att man ens kunnat haft dom tankarna...).
Och framför allt har jag insett hur mycket roligare livet är när man faktiskt är med och deltar, och inte bara sitter på en stol i ett hörn för att man är för rädd för att skämma ut sig.

Så ta chansen! Utmana dig själv och kliv utanför din egna comfortzone. Jag vet - det är sjukt läskigt! Men (hur klyschigt det än låter) så är livet alldeles för kort för att inte leva!

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Så vacker lista och så otroligt fina bilder, wow!! <3
nouw.com/lifeofkile
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TUSEN TACK finaste hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Älskling, du är bara bäst! <3 Vilket inlägg och vilken pepp samt glädje du sprider - galet! Håller med dig om att det är så viktigt att inse vad som gör en lycklig! Så glad över att du nu är hemma på Gotlnad med familjen, nu måste du verkligen njuta, samla krafter & ta vara på tiden, OKEJ?! :* Och som du säger kroppen är verkligen fantastisk, du är fantastisk! Tack för dig hjärtat! <3 Världens kärlek till dig på Gotland från mig här i Stockholm!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså finaste finaste hjärtat!! Och alltså DU om någon är ju fantastisk!!! ALLA världens kramar till dig hjärtat <33
nouw.com/matildaberlin
sweetwords
sweetwords,
Så peppande inlägg, så fint att du delar med dig av det och så fina bilder
nouw.com/sweetwords
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TUSEN tack finaste hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
ArielC
ArielC,
Kunne ikke vært mere enig med dette innlegget! Du er alt for inspirerende Matilda! Og for å ikke snakke om hvor nydelige bildene er 😍
nouw.com/arielc
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Tusen tusen tack finatse <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
såå bra och fint inlägg fina du 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men altlså åhhh! TUSEN TACK hjärtat!! Alla världens kramar <3
nouw.com/matildaberlin
Linnéa,
Alltså sååå underbart inlägg, du är ju bara bäst och starkast 🥰, måste helt klart ta efter detta 🤩 kram finaste
linnealiebig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! TACK hjärtat!! <3
nouw.com/matildaberlin
Hannas krypin,
Vilket peppande och underbart inlägg att läsa! Stort älsk på den. Du är fantastiskt inspirerande.
hannafialotta.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TUSEN TACK hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Sabinakj
Sabinakj,
MEN HUR VACKER ÄR INTE DU? Åh. Fina, fina du! <3
nouw.com/sabinakj
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska DU säga hjärtat!! SÅ fiiiin ju <3
nouw.com/matildaberlin
by_anniess
by_anniess,
Så hmila Fint skrivet av dig ( och såå sant ) Jag är lite dålig på att kliva utanför min comfortzone, men ska jobba på det 😉 Ska absolut tänka på det! Du förmedlar sån glädje i ditt inlägg, underbart att läsa<3<3 Kramar!
nouw.com/by_anniess
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TUSEN TACK hjrätat!! DU är ju verkligen så himla grym - glöm aldrig det <33
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Så sjukt bra inlägg! Jag är lycklig och tacksam över att jag får förtroendet att fotografera bröllop, för det är mäktigt kan jag lova. Jag är tacksam för mina vänner som finns där i vått och torrt. Saker jag är tacksam för är de som gör mig lycklig helt enkelt <3 KRAM
yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack finaste! Och JAAAA! Så himla magiskt bra hjärtat!! Alla världens kramar till dig <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin