My Tuesday Moodboard

Inredning
Ny lägga = ny inredning. Jag ska erkänna att det här med inredning är inte riktigt min grej. Jag önskar verkligen så att jag hade ett öga för det, but I don't. Så nu går det timme efter timme till scrollande på pinterest. Jag tänker naturnära, ljusa färger. Jag har helt och hållet snöat in på att jag vill ha en trä-lounge-stol. Jag har inte bestämt mig för om det är en bra idé än med tanke på att det både är dyrt, tar plats i min lilla lägga och är tveksamt om jag någonsin kommer sitta i den.

Chanel väska
På tal om att snöa in sig och dyrt... Jag bokstavligt talat drömmer om en, vilket också är så dumt. Skulle jag någonsin lägga pengarna på en så skulle jag ju inte ens våga använda den, haha.

Semester i Sverige
Jag har bestämt för att jag i sommar ska åka på (minst) en semester i Sverige. I vanliga fall tillbringar jag ju hela sommaren på Gotland, och självklart ska jag dit. Men i år ska jag göra något mer med. Tro det eller ej, men bortsett från att ha hälsat på min bästis i Götelaborg så har jag aldrig gjort västkusten. Eller sydsverige för den delen heller. Hit me up med tips om ni har några.

Megaformer
Nu är det över en månad sen jag körde Megaformer - och jag saknar det så jag vill gråta. Men i samma veva som mina favortinstruktörer slutade/bytte tider för sina pass insåg jag att jag bara har 1 klipp kvar och det tänker jag inte wastea på en dålig instruktör. Och att köpa nya klipp är svindyrt. Så nu inväntar jag att dom ska ha någon kampanj så att jag kan ladda på.

Villa Dagmar
Nyöppnat boutiquehotell på Östermalm som ser rent ut sagt MAGSIKT ut. Allt från deras rum till lobby till mat till allt ser ut som en total dröm. Nog för att jag börjat tjäna lite bättre på sistone och inte går på en CSN-budget längre, men med den här månadens utgifter plus det faktum att jag precis köpt en lägenhet (som jag inte betalt för än, hehe) så har jag inte riktigt plats för att köpa en staycation där. Så om ni har pengar över ni behöver bränna eller om jag hittar en tinderdejt/sommarfling som vill bjuda med mig så är jag inte den som säger nej, hehe.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Hopps du får en fin dag Matilda! <3
nouw.com/hilmak

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin