My Summer Summery

Efter att gårdagens AW tillbringades på Espresso House med en stor kopp te istället för på Strandvägen 1 med ett glas bubbel får jag nog göra ett konstaterande: sommaren är över. Sad but true.

Det är verkligen sorgligt. För även om jag faktiskt knappt har haft någon riktig sommar (totalt 2 veckors semester under vilka jag ändå jobbade och enbart iförd bikini 3 dagar) så har sommaren 2020 varit en av dom bästa jag haft. Så nu när vi lämnar den bakom oss och kliver över till den här hösten (som jag ändå vill behålla i lite samma anda) sitter en summary på sin plats. @isabylund pratade faktiskt redan för ett par veckor sen om att hon skulle skriva en och jag har bara väntat på att den skulle komma. Den kom och här kommer den till er =)

Vilka tre ord beskriver denna sommar?

AW, familj och mitt-nya-jag ( <-- ja, det räknas som ett ord)

Vad var det bästa som hände?

Menar ni att jag på något sätt ska kunna välja en enda grej? För det kommer inte hända! Några highlights:

- Alla söndagspromenader runt Djurgården med Ella.

- Mina 2 veckor hemma på Gotland. Okej, det här kan nog ändå vara det bästa. Jag har ALDRIG njutit så mycket av min älskade ö. Eller min familj heller för den delen. Kan vi btw ta en stund för hur mycket jag saknar dom??

- Alla AWar med mina vänner!

- Jobbet! Att jag har sålt min första lägenhet!!!

Och det sämsta?

Obalans! För det har jag verkligen varit i. Både arbetsmässigt vs fritid, socker-mässigt, kost-mässigt, vätske-mässigt och på typ alla andra möjliga sätt.

Vem umgicks du mest med?
Det måste vara @isabylund (ni bah: no shit), Ella, folket på kontoret, Lisa och min familj.

Något du önskar hade hänt som inte skedde?

Jag önskar verkligen att jag hade haft en sommarfling. Ni vet en sån där flirt som får det att sprudla i magen på en. En som gärna hade fått skämma bort mig lite med middagar och härliga äventyr. Men jag tänker att det kanske kan komma nu på hösten när jag behöver det mer? Fingers crossed!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kör en copy-paste på Isas svar: Absolut alkohol, haha. Absolut värt varenda krona också!

Vilket var sommarens bästa köp?

Bara en massa dyra saker, hehe! Men bland annat mina nya airpods, resorna hem till Gotland och mina träningsklipp hos Becore. Lägg sen till all god mat och så var det den där alkoholen ja, hehe.

Något du önskar du gjort mer av?
Läst böcker i solen. Vet ni att jag solade totalt 3 gånger? Måste ändå säga att jag är lite chockad (läs sjukt nöjd) över hur mycket färg jag fick trots det.

Och mindre?
Hmmm... Jag vill säga både jobba och vara online, men samtidigt har jag älskat det med. Så hmmm. Jag vet helt ärligt inte. Det har varit en rätt så jäkla bra sommar helt enkelt!

Sommarens godaste måltid?

Försök välja något av det här liksom...! Jag har ätit så otroligt mycket gott den här sommaren alltså! Men är det något som definierar min sommarmat så måste det nog ändå vara rökta räkor och vattenmelon. Mm, mm, mmmm!

Vilken låt kommer påminna dig om denna sommar?

Oj! Jag vet faktiskt inte. Jag har sjukt nog inte lyssnat på musik, utan det har varit betydligt mycket mer poddar än något annat.

Är du stolt över något du gjort?

Hell yes att jag är! En massa faktiskt. Jag har levat för vardagarna, jag har varit social, jag har träffat nya vänner, jag har prioriterat det som faktiskt betyder något och (*trumvirvel*) JAG HAR KICKAT IGÅNG MING KARRIÄR så att det heter duga!

Vad vill du säga till dig själv nu inför hösten?

Låt inte dig själv gå i ide! Fortsätt leva för kvällarna, fortsätt sätta guldkant på vardagen, fortsätt unna dig själv saker - fortsätt leva och älska livet!

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Härliga bilder. 😊
nouw.com/carolinalarsson
emmyborg
emmyborg,
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Så bra! 😍 vilket härligt inlägg ❤️
nouw.com/oliviakulpakko
ellicalundgren
ellicalundgren,
Så härligt inlägg!!😍
nouw.com/ellicalundgren
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilken härlig sommar trots allt jobb! Nu är det bara att crapa allt ur hösten med<3
nouw.com/emmeliesehlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilket underbart inlägg du bjuder på älskade du, du sprider alltid sån härlig energi tycker jag. Så härligt att du har umgåt så mycket med just dom människorna. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Jasmine,
Härliga punkter på denna lista! Jag tycker lite extra mycket om dina matbilder - allt ser så gott ut!
Önskar dig en fin höst.
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin