My day in Pics

Jag började dagen med att för en gångs skull ta mig in till Centrala Stockholm - vilket annars aldrig händer. Ärligt talat är jag lite sorgligt dålig på att åka in dit, men jag åker ju hemifrån in till KTH och sen tillbaka igen. Så ja, det är inte ofta det sker. Men idag så. Och som ni ser så har solen skinit något så fantastiskt!

Anledningen var för att jag skulle gå på min första rättegång (ever), för att kunna tjäna in en extra poäng till Juridiktentan. Först hade jag tänkt strunta i det då det kändes som mycket jobb för en fjuttig poäng, men dom var verkligen stenhårda på rättningen av förra. Så ja tack till varenda liten poäng jag kan få!
Förövrigt kan jag rekommendera alla att gå på rättegång någon gång. Jag hade ingen aning om det; men det är bara att droppa in som man vill. Den förhandlingen vi gick på var dessutom bara på 30 minuter och var verkligen superintressant. Så har ni inget bättre för er - gå på en rättegång! Men helst inte som den åtalade, haha!

Därefter rallade jag hem till Täby eftersom att jag hade en tid på ungdomsmottagningen. Under det senaste året har jag kört med Natural Cycles, vilket jag kan rekommendera, men då jag varit för oregelbunden på sistone litar jag inte på den längre. Jag känner mig dock lite uppgiven då jag pga blodproppsrisk inte får använda alla preventivmedelssorter, och har testat de flesta jag får ha. Men efter mycket om och men kom vi fram till jag ska testa hormonspiral. Håll tummarna för att det blir bra! Och om inte, så är det ju bara att byta.

Sen har jag flängt lite fram och tillbaka. Hämtat flera paket (wihooo!) och såklart tränat. Jag vet inte hur det är med er, men efter sånna jobbiga möten/samtal/situationer, som kan vara enormt kraftkrävande, tycker jag det är oerhört skönt att få röra på mig, rensa tankarna och ladda om med ny energi. Blev väl inget super pass... Eftersom att min tå fortfarande bråkar fick jag istället ta det lugnare och träna mycket stabilitetsträning och prehab. Bra i sig, men inte alls lika kul som ett grisigt HIT-pass, hihi!


Utöver det har jag:
1. lyckats ha sönder ytterligare ett puder. Den här gången var det mitt nya solpuder från Wet n wild som åkte i golvet...
2. Konstaterat att jag måste köpa nytt smink
3. Surfat upp all månads surf på mobilen genom att ha fyllt min varukorg på Lyko
4. Haft en j*kla tur då jag inte hann beställa innan jag kom fram till ungdomsmottagningen, efter som att jag nu fick en rabatt kod på hela 25%
(Big tip - använd koden 25SMI för just 25% på smink hos Lyko) <--- det ska i alla fall jag göra, hihi!

Gillar

Kommentarer

Ellieb
Ellieb,
Så skönt med träningen<3 Kram
nouw.com/ellieb
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Verkligen <3
nouw.com/matildaberlin
malinfred
malinfred,
Vilka härliga bilder!!<33
nouw.com/malinfred
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tusen tack fining <33
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin