Möten, AW, nagel-tjej och semester?

Veckan är on! Jag säger det igen - det är verkligen sjukt hur snabbt mina dagar försvinner. Från att ha klivit in på kontoret innan 09 till att jag nu sitter här, sist på plats, vid 19 och jag känner mig fortfarande inte klar. Tänker jag tillbaka till förra gången jag jobbade på ett kontor (värsta jag gjort i mitt liv) så minns jag hur jag räknade ned varenda minut. Om 3 minuter är det bara 20 minuter tills det bara är 4 timmar kvar innan jag får gå hem. Nu däremot har jag inte några tider jag faktiskt måste vara på plats, utan jag sitter här helt och hållet självmant. Hur härligt är inte det?

Å ena sidan känns det inte som att jag har fått något utav det gjort som jag skulle idag. Å andra sidan har jag inte haft en enda lugn stund. Mitt mål om att ha (minst) 6 möten i veckan inbokade är numera uppnått och jag har stor del av dagen förberett mig inför de tre jag ska på under morgondagen. Wish me luck!

Måndag

Idag har jag som sagt jobbat på! Värderingar, förberedelse av morgondagens möten och en plan för hur jag nu skall lägga ut mitt första objekt. Alldeles strax är det dags att stänga igen datorn och ta kväll.

Tisdag

Efter att först ha kickat igång dagen med ett BodyPump-pass har jag som sagt 3 möten inbokade. Det sista slutar efter 7, så jag räknar med att vara rätt så väldigt mör i huvudet då. Dock måste jag faktiskt börja packa och förbereda för att snart lämna Stockholm.

Onsdag

Löptur. Jobb. Och sen en liten aw med @isabylund, Lisa och Elin. Kan det ens bli en bättre Lill-lördag?

Torsdag

Förhoppningsvis är det så pass bra väder att jag kan starta dagen med en löptur, annars blir det ett gympass. Därefter blir det en förhållandevis kort arbetsdag då jag ska iväg och göra mina naglar på kvällen. Har ni hört? Jag har blivit en sån där tjej som åker iväg och gör sina naglar, inte bara fixar dom hemma.

Fredag

Sista arbetsdagen. Woop woop? Jag har faktiskt inte bokat någon biljett än, men planen är att antingen ta 17-båten eller den som går 23-någonting hem till min älskade ö.

Lördag och Söndag

SEMESTER!!! 2 fantastiska veckor på Gotland is coming up. Exakt hur jag ska tillbringa dessa två första dagar vet jag inte riktigt än, men jag gissar att det är med familjemys, grillmiddagar, poolhäng och bara allmänt lycklig i själen.

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh gud så mycket glädje du sprider med dessa bilder, jag fullkomligt älskar det! Glädjespridaren nummer ett är du det! Så himla fin vecka du har framför dig och speciellt underbart att du snart går på semester. Kan tänka mig att du längtar så mycket att få åka till din älskade ö. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
esmeraldaa
esmeraldaa,
Så fin du är!
nouw.com/esmeraldaa
amandassofi
amandassofi,
Men alltså, hoppas du får de bäst hemma på Gotland när du båtar över till helgen!!
nouw.com/amandassofi

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin