Möte och boka resa - dagens lista

Dagens Feeling
Imorse var jag dödstrött. Jag till och med ”försov” mig. Med tanke på att vi inte har något schemalagt idag och ingen tid att passa gjorde det inte så mycket, men ändå. Efter det har jag däremot haft så mycket energi. Underbart!

Dagens outfit
Basically träningskläder hela dagen, både i mys- och träningssyfte. Bortsett dock från 5 minuter när jag testade en airforce-dräkt inför Fredag, haha!

Dagens möte
Jag har ju nämnt att jag har haft ångest över både det faktum att jag inte kommer hinna ha haft all min praktik tills jag tar min examen och att jag varit rädd att mina framtida arbetsgivare på Fastighetsbyrån skulle se mig som otaggad och oseriös när jag nu reser bort 4 veckor i vår. Men efter ett möte med dom idag känns allt så himla bra (vilket bara gör mig ännu säkrare på mitt val av firma). Vi har planerat in lite praktik och jag fick till och med påhejningar om att passa på att resa iväg. Förstå hur bra det känns!

Dagens längtar efter
Nämen jag tror inte att ni förstår hur mycket jag på riktigt längtar efter att köpa lägenhet. Nog för att jag älskar den här lilla studentläggan, men det är inget emot drömmen om stora fönster, ett härligt kök, vita väggar och bra ljusinsläpp. Om jag någonsin kommer att kunna hitta det med min lilla budget är däremot väldigt tveksamt.

Dagens projekt
Oftast blir man ju överlycklig över sms-avin om att det kommit paket. Men det är inte fallet när det står att mina finns att hämta i Bergshamra... Att enbart ta mig från läggan, dit, hämta paketet, och sen ta mig tillbaka kan ta upp till en timme. Så det har varit dagens projekt.

Dagens träning
Efter gårdagens (älskade) dubbelpass tänkte jag efter på helhetsaspekten utav min träning (nytt år, nya mål var det va?) och bestämde mig för att köra ett lugnt återhämtningspass på gymmet. Så härligt och precis vad min kropp behövde.

Dagens Fundering
Jag håller på och börjar kika efter var jag ska åka efter mina tentor i Mars. Jag har kommit fram till att det är sol, värme, strand, solstol och bokläsande i kombination med äventyr som gäller (så ingen storstad den här gången). Nu funderar jag bara på var. Det lutar lite mot Mexico, typ Playa Del Carmen eller Tulum. Någon som varit där? Är det att rekommendera? Eller har ni något annat förslag? Tell me!

Dagens mys
För en stund sen kom Philip, Sofia och Axel över för att laga mat, baka semlor och sen spela lite sällskapsspel. Perfekt Onsdagskväll måste jag säga!

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
malinhardstahl
malinhardstahl,
ÅH så kul med en bokad resa! KRAM
nouw.com/malinhardstahl
Sara,
Jag har varit i både Playa del Carmen och Tulum, har skrivit om det på min blogg. Dock var jag inte där så länge. Rekommenderas i alla fall!
nouw.com/sarasara
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det låter helt underbart Matilda att de hade en sån förståelse!! KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
Lillymihlte
Lillymihlte,
Hur underbart att allting verkar lösa sig hjärtat, vad grym du är! <3
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin