Mot nya äventyr på Nya Zeeland

Var tar tiden vägen? För exakt en vecka sen satt jag där på Arlanda, redo att kliva på planet och redo att åka till andra sidan jordklotet. Och nu har det gått en hel vecka. Så sjukt! Men det har verkligen varit en toppenvecka, och bäst av allt är att jag fortfarande har en vecka kvar.

Den här Lördagen kickades igång med mitt första parkrun ever. Det är något som min Morbror och hans familj brukar göra, och jag väl inte allt för svårövertalad att få med. Så 08:00 samlades vi, tillsammans med någonstans mellan 50-100 andra människor i Andersson Park där det var uppstyrt med snitslad bana, funktionärer och barcodes för lopptider. Behöver man vara tränad för att delta? Inte alls! Det är allt från dom som springer dom 5 km på 18 minuter, till min kusin på 7 år, till dom som går varvet med sin hund eller rollator för den delen. Så kul att se!

Efter det åkte vi hem och åt en stor-frulle tillsammans, packade väskorna, gjorde oss i ordning, hoppade in i bilen och lämnade Napier. Eftersom att vi imorgon ska till Hobbiton (vilket är en nästan 5 timmars drive), bestämde vi oss för att göra en utflykt utav det och hyra en stuga längs vägen att övernatta i. Så mysigt!

Landskapet här är verkligen helt galet vackert! Det finns inte riktigt några ord för det. Idag har jag till och med sett snöbeklädda bergstoppar. Tack och lov på långt håll. Är inte riktigt redo för snö än, haha!

Just nu sitter jag i stugan och kikar lite på vad jag ska göra mina sista dagar här på Nya Zeeland. Än så länge är inget riktigt bestämt och jag tänker att det kan vara bra att ha ett hotellrum bokat till när dom ska släppa av mig imorgon och själva åka hem till Napier. So wish me luck!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Ser så härligt ut! En av mina drömmar att få möjlighet att åka till australien och nya zeeland
nouw.com/tildablanksvard
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men alltså näääee, vad jag vill dit nu ska du veta!! ÅH vilken dröm och klimatet liksom?? <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
allt Ser så vackert ut!!!<3
nouw.com/corneliakarlsson
amandassofi
amandassofi,
Landskapet. Naturen. Helt otroligt😍
nouw.com/amandassofi
mollysvedin
mollysvedin,
Alltså magiska bilder!!!
nouw.com/mollysvedin
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Det ser så himla sagolikt ut alltihop! Wow!!
nouw.com/feliciaidachristina
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men WOW så magiskt!! ❥ Vill också åka dit nu nu nu!
nouw.com/sarakarlssonsse
Hannas krypin,
Alltså vilken fantastisk resa du har! Jag vill också åka till Nya Zeeland och Hobbiton vore en dröm att se! Älskar sagan om ringen-trilogin.
hannafialotta.blogg.se
Desireekujala
Desireekujala,
ÅH vilken drömmig resa du är på, blir sååå avundsjuk! <333
nouw.com/desireekujala

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin