Monday equals funday

Jag och en klasskompis (som också ska bli mäklare) pratade idag om det här med att hitta balans. Vi båda är påväg in i en bransch där både kunden har förväntan på att man ska vara kontaktbar närmre 24/7, och vi som båda är drivna har en möjlighet att faktiskt jobba närmre 24/7.
Faktum: det är inte hållbart!

Livet är till för att levas, inte något annat. Så det kommer gälla att kunna sätta gränser, både där kunderna och för en själv. När man jobbar, då jobbar man. När man är ledig, då är man ledig.
För att lyckas med det kan det redan nu vara bra att implementera det beteendet.

Innan har jag skyndat mig hem så fort jag kunnat efter att en föreläsning tagit slut och sen slöpluggat hela eftermiddagen/kvällen. Efter att ha fått en nytändning de senaste två månaderna har jag upptäkt hur mycket mer effektiv jag är om jag fokuserat sitter kvar i skolan (eller på något annat bibliotek) och faktiskt pluggar.
Det betyder också att genom att jag först lägger 100% fokus på plugget så kan jag sen vara 100% ledig.
= Balans!

Så det är också precis vad jag har gjort idag.
Min nya Måndags-rutin (som jag älskar).
Föreläsning - fullt fokus på plugget - 100% ledig tid, vilket betyder BodyCombat!

Efter att ha fått den här riktiga ögonöppnaren om hur mycket mer balans man kan få genom att lägga om fokuset på något man är van att göra tänker jag ge dig en liten utmaning.

Den här veckan skall du förändra en (1!) enda liten sak från okoncentrerad till 110% fokuserad!
Det kan vara att (som för mig) bestämma din pluggtid, det kan vara att efter klockan nio inte få plocka upp telefonen för att den distraherar, det kan vara att avsätta 30 minuter varje dag för att enbart leka med ditt barn.
Du bestämmer precis vad.

Vem är på?? Och vilken förändring är det ska göra? Tell me =)

Ps! Glöm inte bort att tävla i min adventskalender! Du hittar den HÄR

Gillar

Kommentarer

cdotter
cdotter,
Grymma du<3
nouw.com/cdotter
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack vännen!! <3
nouw.com/matildaberlin
megkaup
megkaup,
så coolt att du pluggar heltid och hinner vara träningsinstruktör, all respekt till dig! och jag tror jag nämnt det tidigare, men vilka jäkla ABS!!! 😃
nouw.com/megkaup
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK finaste du!!! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin