Mitt nya jag? Träningsvärk och identitetskris på ingång

Idag är en sån där dag när det är väldigt oklart huruvida jag är 25 eller 85 år gammal. Satan vilken träningsvärk jag har. Men vet ni vad? Jag fullkomligt älskar det! Jag har lite granna kommit till det stadiet som jag brukar hamna i lite nu och då, när jag mer eller mindre bara kör morgon-cardio. Varför? Jo, jag är lat. Okej, jag förstår hur det låter. Jag är lat som går till gymmet? Men det jag menar är att det är så mycket enklare och bekvämare att bara ställa sig på en crosstrainer eller power walka på ett löpband framför en serie istället för att faktiskt köra ett pass där man måste ta i, haha! Förstår ni vad jag menar?

Men i onsdags körde jag faktiskt GRIT för första gången på evigheter (herre vad jobbigt det är, och herre vad det märks att jag inte kört styrka ordentligt på typ ett år). Så börja med att ta träningsvärken från det och addera sen träningsvärken från Megaformern i torsdags. Aj!
Lägg sen också till att jag plötsligt fick feeling och faktiskt sprang igår. Jag kan just nu typ inte ens sitta ned för att jag har så ont. Men som sagt - älskar’t!

Idag är jag i alla fall leeeedig! Woop woop! Här skall njutas av livet. Jag känner att en promenad (i regnet...), ett träningspass, god mat och en massa mys står på schemat. I needs it. Speciellt den där promenaden. Jag har hamnat i något utav en identitetskris (#dramaqueen) igen. Det är så mycket jag vill samtidigt, och det gör att jag kanske måste släppa vissa gamla delar av mig själv. Men är jag verkligen beredd att göra det? Och hur ska jag göra för att nå till det nya jaget? Så ja, en lång promenad att bara rensa hjärnan är precis vad jag behöver. Och när det är klart - då behövs en stor godispåse och en riktigt bra film. Eller vad säger ni? Har ni förresten några bra filmtips så får ni gärna langa =)

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Träningsvärk är bäst! Synd att den försvinner när kroppen väl vänjer sig...! Hoppas du får en fin helg 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon fina du! Träningsvärk är ju bara för härligt att ha, en hatkärlek helt klart haha! En helt fantastisk start på morgonen att få till ett träningspass, åh! Grym du är! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,

Åh vad underbart med träningsvärk, fast det är ganska jobbigt <3 Hoppas din lördag blir fin! Puss

nouw.com/linndossing
artist
artist,

Unga Astrid går på fyran i kväll vid tio tiden. Antar att den kommer att finnas på tv4 play. Om Astrid Lindgrens liv när hon var ung.

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin