Mitt liv skaver

Project comeback going strong! Okej, snarare är det precis påbörjat. Just nu är det helt ärligt så mycket som skaver i mitt liv. Jag är inne i en sån total existensiell kris att ni förstår inte. Jag vet inte ens själv var jag ska ta vägen, vad jag ska göra, tänka eller agera. Allt har landat i att min hjärna mer eller mindre håller på att implodera. Det är nästan sådär så att det hänger över mig som ett konstant tyngdtäcke. Och vet ni vad? Jag fullkomligt hatar det!

Backar vi bara ett halvår var allt så mycket bättre. Jag var trygg i mig själv, trygg i banan jag gick på, trygg i att livet var bra och bara skulle bli bättre och bättre. Well, I ain’t there anymore. Men jag vill tillbaka dit. Så project comeback handlar egentligen inte bara om hälsa och träning, utan om hela min vardag och hela mitt liv. Men som för alla nyårslöftes-gymmare kan man inte göra för många drastiska förändringar på samma gång. För en hållbar situation är det småjusteringar som behövs. En liten sak i taget. Kosten är on (vilket matlåde-racet i lördags kan bekräfta) och träningen modifieras. Det får vara steg 1. Justeringarna 2,3 och 4 får komma senare.

Just det där med träningen har tärt på mig. Jag fullkomligt ÄLSKAR att träna och mår så sjukt bra av det. Därför påverkar det mig oerhört när jag inte kan utmana min kropp på det sättet den behöver. Jag har nämligen en tendens att fastna i perioder av samma träningspass om och om igen. Jag inser det oftast inte, men när jag hamnar där skaver det sönder i hela mig. Och just där är jag nu.

Jag har försökt att hålla restriktionerna och undvikit gym sen i våras. = fastnat i samma träningsmönster. Jag mår verkligen inte bra av det och har därför (tyvärr) börjat smyga tillbaka lite. Dock försöker jag göra det ”så bra som möjligt”, det vill säga att jag i de här fallen går till mer privata ställen. Så på fredag är jag inbokad på Barry’s tillsammans med min älskade syster. Om jag ser fram emot det?? Hell to the freaking yes!

Idag däremot är det träning bland vindsförråden som gäller. En riktig kick-start av den här veckan. Passet jag körde var:

Jobba aktivt 30 sek, vila 10 sek i sex rundor per övning. Vila sedan 30 sek och ge dig på nästa övning.

6 x 30 sek Crab walk

6x 30 sek squat + jump lunges

6 x 30 sek fällkniv

6 x 30 jumpsquats

6 x 30 sek side-to-side to taps

6 x 30 sek burpees med tuck jumps

6 x 30 bicycle chrunches

Ska ni träna idag? Om ja? Har ni något bra pass att dela?

Gillar

Kommentarer

Pia,

Jag har fortsatt att träna på gym. 3-4 löppass och 4 styrkepass per vecka. Inget jag kan vara utan.

www.piaw.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin