Mitt första bud!! och 3 andra punkter i mitt liv

Godmorgon hjärtan! Godmorgon Lill-Lördag (var tar dagarna ens vägen??). Och godmorgon träningsvärk!! Igår gjorde jag det! För första gången på rätt så exakt 8 veckor satte jag min fot på ett gym. I min värld är det verkligen helt sjukt! Det längsta uppehållet jag haft sen jag var 14 har varit 2 veckor, och då ljuger jag lite eftersom att jag då på ett eller annat sätt haft tillgång på ett litet hotellgym eller något. Men igår gick jag in genom dörrarna, ställde mig på scenen, sjöng Guess who’s back, back again (jag skojar inte, jag bokstavligt talat gjorde det, haha) och brände av två riktigt grymma klasser. Som jag saknat det alltså!

Igår hände det! Det som jag har drömt om ända sen den dagen jag startade min blogg. JAG FICK KOMMA HEM OCH MÖTAS UTAV MITT FÖRSTA BUD! Hör ni?? Ihhhh!
Helt slut som artist snubblade jag in genom trapphus-dörren för få se detta 👆🏼. Jag vet att det låter löjligt, men jag började nästan gråta utav lycka. Tack, tack, tack världens mest fantastiska @graafledinpr!!! <3

Jag har, för första gången i mitt liv, en jobbtelefon. Woop woop! Visserligen är det världens nedköp att gå från min iphone x till en 7a, haha! Och än så länge är det ingen som har mitt nummer eller någon anledning till att ringa mig. Menmen, jag har i alla fall en och förhoppningsvis, inom en inte allt för lång framtid kommer den att vara nedringd.

Jag vet att jag har sagt det förr men JAG ÄLSKAR STOCKHOLM! Jag mår verkligen så himla bra i min vardag just nu. Kanske förresten är därför som dagarna går så fruktansvärt snabbt? Tiden går fort när man har roligt-style. Nejmen, på riktigt. Jag känner sån otrolig ro i kroppen samtidigt som energi-nivån är på tusen, när jag går runt på Östermalms gator. Tänk att det är där jag kommer att jobba varje dag framöver. Lycka!
Och vidare kan jag säga att den här lyckan öven märks på och i kroppen. Jag känner mig i balans, jag känner mig stark, jag känner mig energi-fyll men samtidigt lugn. Jag. Mår. BRA!

Gillar

Kommentarer

Ajli,
Jag är så glad att du känner jobbpepp, särskilt som så stor tid tillbringas på just jobbet. Jag mår också bra, jag gör det min business att må bra.
ajlimuller.se
englabjork
englabjork,
Glad för din skull att du uppnått så roliga saker den här veckan! Så kul med ett bud och att du fått en jobbtelefon! Och vad underbart att jobba och bo i Stockholm! <3
nouw.com/englabjork
Hilma
Hilma,
Åååh vännen GUD vad kul!!! 😍😍 så glad för dig verkligen, du är AWESOME!! ❤️❤️
nouw.com/hilma
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men vilken grym vecka hittills!!
nouw.com/tildablanksvard
linndossing
linndossing,
Fyfan va roligt med bud!!! Blir så glad för din skull <3 Puss
nouw.com/linndossing
Desireekujala
Desireekujala,
Du är så värd det där budet vännen! Och wow vilken fin blus, älskar färgen <3
nouw.com/desireekujala
happyM
happyM,
Åhhhh blev sååå glad för din skull när jag såg att du hade fått bud på Instagram, det är du så himla värd ❤️ Kram
nouw.com/happym
Yasmine ,
Sån smittsam pepp!! Grattis till fina budet, det är du värd 🙂 Och vem älskar inte Stockholm undrar jag?! 😉 Kram
yasmissy.blogg.se
brallans
brallans,
Så himla härligt att läsa om din resa och hur genuint lycklig du verkar vara just nu!! Din glädje riktigt smittar av sig <3
nouw.com/brallans
Emmamehrali
Emmamehrali,
Så härligt att höra att du mår så himla bra vännen!! Men alltså WOW så fin blus du har 😍
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin