Mitt bästa tips

God morgon hjärtan!

Från ett soligt Västervik. Det är dag två som jag vaknar här i den, faktiskt inte alls särskilt lilla, stugan strax utanför centrum. I torsdags åkte jag direkt från kontoret till Centralstationen och hoppade på tåget. Ett byte var planerat i Linköping, men pga förseningar hann jag inte med nästa tåg utan fick en taxi sista 1,5 timmen till Västervik. Där mötte Mamma och Pappa upp mig och vi åkte till stugan där vi nu tillbringar helgen. Planen var att det skulle vara vi, mina systrar, Wilmas pojkvän, Mammas kusin med familj och ytterligare en flickvän. Men lagom till avfärd drog Wilma och hennes pojkvän på sig corona, flickvännen fick förhinder och Isa jobbade så hon inte kunde komma hit förens vid 23-tiden igår kväll. Så sjukt tråkigt. But that’s life.

Dagen igår, liksom den gör idag, startade med en liten sovmorgon (SO needed) följt av årets första löptur utomhus. I minus 3 grader… Varav 8 km var längsmed E22… Men trots det helt fantastisk! Mitt absolut bästa tips när det gäller nya ställen är att dra på sig löpskorna och helt enkelt bara springa iväg helt planlöst. Utan tvekan det bästa sättet att upptäcka på.

Det var så jag hittade vårat lunchställe. Efter att ha sprungit igenom stan nådde jag vattnet och såg Slottsholmen. Är ni någonsin i Västervik rekommenderar jag det här stället till tusen. Riktigt bra dagens lunch, prisvärt som bara den och fantastisk lokal med inglasad veranda ut över vattnet. Jag åt den hallstrade torsken som var 👌🏼.

Sen var det ju fredag så lite jobb skulle checkas av. Älskar verkligen att jag aldrig behöver ta ledigt utan lever efter ”frihet under ansvar”. Så även om jag hade lite jobb att göra har jag kunnat planera så att jag kunnat spara admin som jag kan göra på distans. Exempelvis som att skriva ihop det sista i annonserna och lägga ut 3 lägenheter på Hemnet.
När de andra sen kom stängde jag igen datorn och fredags tacosen var ett faktum.

Hur var eran start på helgen?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin