Missa inte att fira Morsdag!

I samarbete med Coolstuff

Jag är min Pappas dotter, det vill säga väldigt dålig på att hålla koll på speciella dagar. Att fira alla hjärtans, nationaldagen, chokladbollens dag eller vad det nu mer kan vara, är jag oerhört dålig på. Men en dag jag inte tänker missa är Morsdag, för är det någon som förtjänar att firas så är det min fantastiska Mor. Note to all - det är på Söndagen den 26!

När jag var liten (9-12 år) hade jag och en av mina bästa kompisar en tradition där vi varje år bjöd våra Mammor på en 3-rätters middag - lagade från scratch. Vi tillbringade verkligen hela dagen med att planera vilka rätter, gå iväg till affären och handla, laga maten, duka och dekorera bordet, tända en massa ljus och sen servera våra älskade Mammor. Så himla vuxna vi kände oss! Både hela processen med att faktiskt själva gå och handla, ställa oss vid spisen och följa (för den åldern) komplicerade recept och sen dricka ur vinglas (såklart). Och framför allt - den lyckan och kärleken till och från våra älskade Mammor.

Mamma - nu får du sluta läsa! Scrolla förbi, stäng ned, do whatever men nu är det slut för dig 😚

Nu är det ju dock lite svårt att göra. Med tentaperiod och hela Östersjön mellan oss, kommer det tyvärr inte att gå. Så i år fick jag fundera ut något annat, vilket gick lite trögt till att börja med. Men ni har väl inte missat att Coolstuff har en hel sida med Morsdagspresenter?? Efter att ha hittat den tog det inte lång tid innan jag klickade hem en perfekt present att kunna ta med mig hem nästa gång jag åker hem.

Nummer 1: En utav Mammas favochoklader i megastorlek. 270 gram utav Lindts mörka choklad. Kan ju liksom inte bli fel!


Nummer 2
Är det något jag vet att hon värderar så är det tid tillsammans med familjen. Inget gör henne så lycklig som när vi är samlade vid en middag, sitter och pratar eller spelar ett spel. Så därför ska hon få Idiotkunskap!

Spelet som svarar på livets viktiga frågor. Till exempel "Hur långt har maten transporterats i kroppen från det du äter den tills det den kommer ut som avföring?", "Vad kallade man de man idag kallar för 'brats' och 'stekare' för på 1890-talet?" eller "Varför skriver man Franklin D. Roosevelt och John F. Kennedy med punkt efter initialen när Harry S Truman skrivs utan punkt?"

Hur bra?? Tänk er en sensommarkväll, tända ljus och lyktor, hela familjen samlad vid bordet ute på altanen och sen det här ⬆️. Hur bra blir inte det?

Vad tror ni? Blir inte det superbra? Hur ska ni fira förresten?

Gillar