Mindre än 48 timmar och en mage som exploderar

- Veckan började bra! Efter 14 visningar skrev vi äntligen kontrakt på Birger Jarlsgatan 104N igår. En sak ska ni veta, Matilda Berlin ger sig inte. Till skillnad från många mäklare som tröttnar när en försäljning inte flyger så kämpar jag tills ett kontrakt är nått. Om än så 14 visningar senare. Och igår var dagen äntligen kommen, woop woop!

- Mindre än 48 timmar hemma och min mage är förstörd. Under dagarna på Gotland mådde den så bra. För första gången på typ ett år (inget krydd) var min mage inte uppblåst. Tvärtom kändes den platt (Herre vad jag saknat den känslan…). Men det är något redan long gone. Igår höll den på att explodera och idag vaknar jag med en ballong under tröjan. Gahhhh… Jag får panik!

- Idag är det exakt en vecka tills jag fyller 26. Hör ni? 26 år… Får jag lov att strunta i det? Kan jag inte bara få förbli 25? Eller till och med backa till 24 tack. Jag vill inte bli äldre fysisk. Psykiskt och intellektuellt, absolut. Men jag ogillar verkligen det här med att faktiskt se och känna på min kropp hur den blir äldre. Don’t like it.

- Min älskade syster bor äntligen uppe i Stockholm igen. Jag tror inte att ni förstår hur lycklig jag är! Innan hon kom förbi på en fika i söndags så hade vi inte setts på snart 2 månader. Men nu är hon tillbaka och våran stående middagsdejt (där jag en gång i veckan åker hem till henne och blir bjuden på hemlagat) is back on. Ihhhh!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin