Mina skönhetsfavoriter just nu

Jag har sagt det förr, så många utav er vet säkert redan att jag ingår i klassen osexigt snål. Det är något jag försöker jobba mig ifrån och jag vill tro att det förhoppningsvis kan ske när jag lämnar CSN-livet bakom mig och kanske börjar tjäna lite pengar igen. Men det var inte det jag skulle skriva om. Nej, min poäng var att min ekonomiska syn alltid gjort att jag aldrig någonsin unnat mig varesig hudvård, hårvård eller sminkprodukter. Har jag köpt något så har det varit på typ Rusta eller ÖB, och när jag sen använt dom och inte sett någon skillnad så har jag känt att Varför ska jag då lägga dyra pengar på något? Men att resultaten uteblivit är inte så konstigt när jag bara köpt skräp-produkter.
Den senaste tiden har jag dock fyllt på med ett (enligt mig) helt otroligt utbud av produkter hemma. Och jag tänkte nu tipsa er om den här månadens favoriter. Det bästa utav allt är att jag ju fortfarande är student så vi snackar inga krämer i 1000-kronors klassen, utan fortfarande sånt som är ett riktigt rimligt pris på =)

Först ut har vi The Bodyshop. Vet ni att jag alltid trott att deras produkter är så pass dyra att det inte ens har varit värt att kliva in i butiken? Så löjligt! För det är faktiskt RIKTIGT bra produkter till överkomliga priser. Och nu kan jag bara tala för mig själv, men jag tycker verkligen att det känns lyxigt med att ha deras förpackningar ståendes i badrummet, på nattduksbordet och liggandes i handväskan.

Jag har tipsat om deras ansiktsvård tidigare (som jag fortfarande älskar). Den här månaden ligger fokus på två punkter: 1. deras nya hudvårdsserier med dofterna Cool Cucumber och Zesty Lemon (som luktar fantastiskt båda två), och 2. mer specifikt deras handkräm (som ni hittar HÄR).
Med tanke på hur ofta man tvättar händerna och hur sjuuukt torra dom nu är så är den här lilla j*keln guld att alltid ha i väskan. Dessutom kostar den bara 50kr och räcker rätt förvånansvärt länge. STORT TIPS!

Dagens andra tips är ett svenskt varumärke som heter Hjärtligt. Det är grundat utav systrarna Caroline och Cathrine och alla produkterna utvecklas och tillverkas med hjärtat i Sverige. Alla produkterna är utav salongskvalitet och dom skriver själva "Vi värdesätter noggrannhet när det kommer till val av ingredienser och sammansättning för att göra produkterna unika med hög kvalitet. Vårt fokus är eko, miljö, anpassning för känsliga personer och medveten Grön Salongsvård." <-- ja, ni hör ju själva.

Så det här är speciellt ett tips för alla er med känslig hud och hårbotten. Jag har nu använt både schampot och balsamet i snart en månad och kan verkligen tipsa om hur skonsamt det är, men utan att det nallar på "renligheten" som jag upplever att andra produkter kan göra. Det känns verkligen rent, lätt och härligt efteråt. Min stora favorit, och absoluta tips är deras deras Nourishing Leave in Cream. Det är en mjukgörande leave in som slätar ut, vårdar, återfuktar på djupet och ger en otrolig lyster. Och dessutom luktar den helt otroligt gott! Älska!

När det kommer till ögonbryn har jag två riktiga tips för er. Nummer 1 är att plocka och sen våga klippa dom. Jag vet, skitläskigt första gången, men det gör verkligen sån otrolig skillnad. Det är heller inte alls svårt utan allt man gör är att borsta brynen uppåt och sen helt enkelt klippa dom i en jämn linje. Just trust me.
Nummer 2 är att färga brynen. Jag älskar Depends ögonbryns-färg. Den är bra, enkel att använda, snabb (tar under en kvart) och räcker hur länge som helst. Genom att fixa brynen så är man (i alla fall jag) för det första aningen snyggare när man är helt osminkad och för det andra går det så mycket snabbare att fylla i brynen på morgonen, vilket man ju bara älskar!

Dagens sista tips har jag inte hunnit använda så mycket än. Nog för att solen skiner, men SPF 50 är nog lite att ta i va, haha! Men i och med att jag fick hem budet i Tisdags påmindes jag om en riktig favorit, nämligen Hawaiian Tropic.
Här har ni ett sånt där supertydligt exempel på när jag är snål. Även om min absoluta favorit är just Hawaiian Tropic så köper jag alltid Nivea eller någon annan solskyddsfaktor bara för att den är billigare. Hur mycket billigare? Typ 30 kronor. Det är ju egentligen ingenting. Så dumt, men så sant.
Så det jag kommer att skicka med er idag, bortsett från en massa grymma favoriter jag från botten av mitt hjärta kan rekommendera, är att ni ska våga unna er! Det är skillnad på produkter och produkter, och dom som är en prisklass dyrare har en tendens att faktiskt vara bättre. Med det sagt behöver inte dyrast vara lika med bäst, eller vara svindyrt, vilket mina favoriter här ovan är riktiga exempel på.

Gillar

Kommentarer

Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Jättefint inlägg!
nouw.com/dreamandcreativity
sofieliden
sofieliden,
Åh! Vill ha allt 😍😍
nouw.com/sofieliden
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så mycket bra tips!
nouw.com/tildablanksvard
Emmamehrali
Emmamehrali,
Älskar sådan här inlägg! 😍
nouw.com/emmamehrali
Liv,
Vad härligt att du har unnat dig lite, det förtjänar du! Men vet hur det är med CSN, man är så långt ifrån rik man kan vara haha. Samma med föräldrapenning som jag är nu, så jag är nog på gränsen till osexigt snål för tillfället också. Får liksom prioritera mat :'D
ambivertaliv.blogg.se
Marie,
Tack för tips, kul att se vad bloggare anv för prod
sweeetwordsbymirre.com
Hannativeskog
Hannativeskog,
super bra tips verkligen! ❤️
nouw.com/hannativeskog
Anne Hansen,
Super tips. Älskar sådan här indlägg.
missgrey.dk/
Gabicalafell
Gabicalafell,
Älskar deras produkter 😍
nouw.com/gabicalafell

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin