Mina inspirationer, drömmar och mantran inför veckan

Innehåller affiliate-länkar

Jacka HÄR // Tröja HÄR // Byxor HÄR (REA! bara 349kr) // Skor HÄR
Psst! Glöm inte att koden MBERLIN ger er 10% hos Bubbleroom!

Det här är mina inspirationer, drömmar och mantran inför veckan:

Mitt mantra den här veckan - "Just go with the flow." Just nu vet vi verkligen inte alls vad som händer. Ena stunden känns allt som vanligt och i nästa funderar jag på om jag ska ha en väska packad redo att fly till Gotland med. Så let's go with the flow och ta var dag som den kommer.

Min affirmation den här veckan – “If I’m the smartest person in a room, then I’m in the wrong room”. För att lära sig saker här i livet måste vi vara nyfikna, konstant fråga frågor och lyssna på svaren ( <-- så viktigt!). Dom bästa svaren kommer från dom som är smartare än vi själva eller som helt enkelt är helt olika. Så ska jag växa måste jag gå ur min egna comfort zone.

Mitt mål den här veckan - Att, trots corona-påverkan, hålla mig social. Min bekväma (läs lata) sida gör det alldeles för lätt för mig att hålla mig ensam hemma och det är inte alls bra för mig. Jag behöver verkligen träffa vänner och hålla mig själv social.

Min dröm den här veckan - Jag drömmer om värme! Solen och våren verkar ju fantastiskt nog faktiskt vara här. Men temperaturen, nej fy! Ge mig 10 grader tack!

Mitt fokus den här veckan - Det stavas C-uppsats. Jag ska sluta tjata snart, jag lovar, men eftersom att resan och semestern blev inställd vore det så skönt att istället flytta fokus och vara riktigt effektiv.

Min vardagslyx den här veckan - Hudvårds- och kvällsrutiner! Jag är verkligen kär i de nya produkterna jag har i mitt badrumsskåp och att få tillbringa kvällen med att tvätta, smörja och ta sig tiden för sig själv = magiskt!

Min inspiration den här veckan – Jag har verkligen snöat in på en person på insta jag inte följt innan, och det är Lovisa Barkman. Efter att ha hittat hennes workout-konto har jag fått en helt ny bild utav henne, och hennes lägenhet är ju bara to die for.

Vilka är era inspirationer, drömmar och mantran inför denna vecka?

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Affirmationen snor jag av dig, bästa jag hört på länge for real! <3 Massa lycka till med uppgiften hjärtat, jag vet att du kommer fixa det! Men sätt inte för stor press på dig ändå <3 Och lyxlyxa till det med alla produkter!! KRAM<3
nouw.com/emmaengstrom
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men åh man blir så inspirerad av din motivation!
nouw.com/tildablanksvard
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Hoppas du får en toppen vecka, blir så inspierarnde av av din motivation önskade att den fanns för mig lika mycket! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
linndossing
linndossing,
Åh, bilderna gör mig påmind om vår fantastiska lunch <3 Saknar dig! Hoppas din vecka blir bäst <3
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Du är alltid så galet galet fin <3
nouw.com/malinkirstine
Desireekujala
Desireekujala,
Så snygg outfit!! <3 Och håller med, Lovisas workout-konto är helt klart ett utav mina favoitkonton på insta!
nouw.com/desireekujala

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin