Mina hårfärger genom tiderna

Guys! I need your help!

Om ett par veckor ska jag åka hem till Gotland för lite påskledigt, vilket verkligen ska bli underbart. I samma veva som jag bestämde det gick jag också in och bokade en tid hos min gamla frisör. Min favorit-frisör Javiera, som ju nu faktiskt bor här i Stockholm med mig, är mamma-ledig. Henne började jag gå till på Gotland för massor med år sedan. När hon sen flyttade behövde jag hitta en ny frisör vilket jag gjorde i Elsa. Sen flyttade jag till Stockholm och har mer eller mindre varit frisörlös sen dess (HATAR att gå till nya frisörer för det är ju verkligen jätteläskigt). I julas löste jag det med att låta Mamma toppa mig men när det kommer till färgning, vilket är vad det gör nu, vill jag gå till en expert. Och det är här ni kommer in.

Jag har haft rätt så många hårfärger genom åren. Under låååång tid var jag jättemörkhårig. Det är jag inte sugen på att bli igen, så det kan vi stryka på en gång. Jag vill heller inte ha några röda toner och kan pga jobbet inte ha något roligt i stil med rosa eller lila. Men sen då?

Jag trivs rätt så bra i att vara ljus. Men jag tycker att både Bianca Ingrosso och Bianca Gonzales hår är så otroligt fina. Varje gång någon av dom dyker upp i mina flöden känner jag bara: WOW! Samtidigt är frågan 1. vågar jag?, och 2. är det dumt att bli mörkare nu när vi går mot vår och sommarkanten?

Så jag kanske helt enkelt bara ska fortsätta vara blond? Kanske till och med gå ännu ljusare än jag är idag? För ljust kan jag inte gå, för i kombination med mina ljusa pigment blir jag cirka lika med ett spöke då, haha. Dessutom vill jag göra så lite skada på mitt hår som möjligt, så platina är inget option.

Gahhh! Jag har verkligen ingen aning. Sån otrolig beslutsångest. Vad tycker ni? Något förslag?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin