Mina första 2 miljoner

JAG GJORDE DET!!! Igår tog jag mitt enda, mitt riktigt stora mål för hela 2021. Jag omsatte 2 miljoner!! Nejmen alltså, jag tror inte att ni förstår hur stort det här är i min värld.
Under mina första praktik-dagar, dvs på hösten under mitt andra år på KTH, satte jag ett mål: Under mitt första helår som mäklare ska jag omsätta 2 miljoner. Och just det har verkligen varit mitt enda fokus de senaste 9 månaderna. Det enda jag har strävat efter till 100%. Och igår tog jag det!

Efter ett riktigt dåligt September (omsättnings-mässigt) gick jag imorse till jobbet rätt så väldigt taggad. Stressad (likt varje måndag), men taggad. Ny vecka, ny månad, nya möjligheter. Efter att ha stageat en fotografering (thank God för mina favorit-fotografer säger jag bara), publicerat två annonser och ringt x antal samtal hade vi bokat in en privat förhandsvisning inför onsdagens förhandsvisning av Birger Jarlsgatan 122. 30 min efter fick vi bud. 30 min senare skrev vi på det. Och med Mamma och Pappa i telefon (ja, jag delar fortfarande alla stora stunder med mina superhjältar) markerade jag sen objektet som sålt och såg siffran på min budget-mätare kliva över 2 miljoner. Alltså ihhhhh! Sån otrolig lycka! Och sån otrolig lycka i både lyckliga köpare och säljare. Bättre start på veckan får man utan tvekan leta efter!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin